Ny design

NYYY design, och nu får det vara vare sig ni gillaren eller inte. Eller vare sig jag gillar den eller inte haha! ORKAR inte göra om nå mer.

Var uppe halva natten och höll på å leta bilder och sätta ihop dom och allt tjorvade och datorn var bara allmänt taskig mot mig. Somnade as sent vilket resulterade i att jag vaknade på fel sida av kudden imorse........ Jag har varit så jävla trött och ful idag så ni förstår inte och allt har varit så jävla tungt och jobbit.. Men slutade iaf två och inte fem idag så det gjorde mig ju lite gladare!

Nu ska jag promenera iväg i min vårjacka (för det är PLUSGRADER ute wiiie) till elin och dricka te med henne och plugga.........kuul

Hejdå!





Urban outfitters

Tänk om man kunde ha oändligt med pengar, fyfan va jag skulle shoppa då!
Speciellt från Urban outfitters, Helt sjuuukt hur mkt snygga kläder dom har

helg

Hej mina trogna läsare,måste bara säga att jag tycker om er extremt mkt för att ni orkar klicka er in på min extreeemt ointressanta blogg <3

Då var helgen över då.... Jag vet, jag är pessimist. Men det är ändå lördag natt och då är det i stort sett nästan söndag och söndag är så nära måndag man kan komma = helvetet fortsätter.
Har iaf haft en bra helg, igår var jag hos ida i bensbyn med julia elin ellen och lisa & ikväll har jag umgåtts med elinr och klara! Mkt trevligt må jag säga

Måste ju också tilllägga att mitt hår blev aaaasfint! Mitt tidigare döda hår har återuppstått och är nu finare och fräschare än någonsin! Det gillas


håltimme

I skolaaan nu, har hål i tre timmar japp. Men bättre det än pinsam sexualkunskap med en fnittrande fröken....
Bokade just klipptid för er som bryr sig. BRAAAA! Det behövdes som faaan. Julia blev glad, hon har tyckt synd om mina misshandlade toppar ganska länge nu.
Ska pröva gå hos en ny frisör som heter Din salong eftersom dom var aaasbilliga och jag är lite småfattig....Lite oroväckande dock när jag ringde och bokade och det var en utlänning som svarade..... Jag kommer typ inte fatta vad han säger och han kommer inte fatta vad jag säger:

"Raka allt, mycket bra?"
".....................Vaaaa? Ja men det blir säkert bra"

HAHA nej men vi får väl se hur detta slutar,.

hjälp

JAG MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT MITT HÅÅÅR!
Det börjar fan vara illa, nej det är fan åt helvete. Det ser ungefär ut som att en hemlös skabbkatt har bott i mitt hår i några månader och bajsat i det och kräkts upp hårbollar i det.
Min utväxt som jag färgade över hemma för några veckor sen har kommit tillbaka så nu har jag två utväxter? Och mina toppar ska vi inte ens prata om. Normalt brukar toppar inte alls vara kluvna. Mina är fan kluvna i fyra! Ja jag är helt seriös.
Så som jag sa skulle jag behöva akut hjälp. Och det måste ske typ NU

PENGAR IMORN!

Jag kom just på ATT JAG FÅR LÖN IMORN! Då blir det stan, vet redan var jag ska köpa för att slösa upp minst hälften hehheheh (6)


Känns som att jag tillbringat allt för mycket tid i bälinge på senare tid. Det är därför jag har varit så bra på att uppdatera också för det finns ju typ lika mycket att göra här som.........fan kom inte på nåt bra.
Iaf så ska jag åka till mamma imorn. Har inga rena kläder hos pappa heller. Men jag hade inte planerat att stanna här så jävla länge så jag tog med mig typ en tröja....bra planerat.


Dagen var iaf hemsk! Somnade typ 9876 gånger under psykologin och då hade jag ändå rättskunskap innan jag slutade klockan fem. Men sen slog det som om under sista lektionen & jag blev övertrött ist. Hade askul åt våran lärare som sa att det fanns en föräldrarlag för alla föräldrar och sen fanns det en lag för alla föräldrar som hade barn också. Jag skrattade typ åt det tills lektionen var över men det var ingen annan som tyckte det var lika roligt som jag tyckte att det var.
Hejdå hörreni

måndag morgon

Hej kära bloggläsare, Klockan är prick 07.27 och jag sitter och försöker fördriva tiden såhär på morgonkvisten.
Jag gick upp kvart i 6 imorse (KVART I SEX!) för att min kära pappa fyller år idag och jag ville ge han frukost på sängen (för att vara lite extra snäll eftersom jag glömde hans födelsedag förra året....). Var tvungen att gå upp så tidigt om jag skulle hinna gratta han och sen hinna duscha och fixa mig innan bussen går tio över sju (varför går bussjäveln tio över sju?!?!?!). Sen efter jag gett pappa frukosten säger han att han kan skjutsa mig. Kul. Jag hade kunnat sova minst en timma längre. Men då var det för sent för att gå och lägga sig igen.


söndagsångest

Sunday, bloody sunday.
Menade inte det där på nåt mensigt sätt, tänkte att det kan ju feltolkas eftersom jag är tjej....

Jag tänkte iaf berätta att jag har blivit beroende av nässpray. Är det någon som anteckar? Inte, men gööör det då jag vet att ni vill


Ligger i soffan som en strandad säl på nyårsafton. Pappa och kristina har nå gamla kompisar på besök = festmåltid = jag har ätit som tre riktigt feta tjockisar. Nu ligger jag i soffan och har ångest. Nej, inte över maten utan av att det är måndag imorn. Söndagsångesten är den värsta ångesten. Ny vecka. Fullproppad med äcklig matte och annat bajs.
Aja, det blir iaf en mjukstart på veckan imorn, Går ju bara till fem...................


23012011

Kom nyss hem från skurholmen där jag spenderat kvällen, vi lagade tacos för omväxlings skull och sen för att bryta mönstret ännu mer gick vi och köpte en massa onyttigheter på coop (y)
Sen såg vi Easy A, gryymt rolig film!

Tog sedan nattbussen hem. Är nu 40 kronor fattigare. Fan, det är som ett jävla rån ju

Nu ska jag gå och lägga mig.... är astrött.
Sov så gott!


dålig dag

Kom ganska nyss hem från träningen och allt jag ville göra när jag kom hem var att sätta mig framför teven, se nå bra program med en kopp te och DÖÖÖ.
Men ronny (den jäveln) kollar på hockey så jag lider mig igenom den i hopp om att få byta kanal efter den är slut vilket jag får men jag hinner preciiiis byta kanal till trean och så tappar jag dosan i golvet. Den går sönder. Så jag kan såklart inte byta kanal men jag tänker jaja, jag kan väl genomlida ett avsnitt av grannfejden då. Men sen går jag ändå fram till boxern för att kolla om det finns nån knapp på den så man kan byta kanal men råkar ist dra i en massa kablar så teven blir svart och boxern slutar fungera helt. ALLT JAG VILLE VAR ATT SE LITE TEVE, VAR DET SÅ MYCKET BEGÄRT?!?!
Tydligen. Nu fungerar varken teven eller tevekontrollen. Och nå teve fick jag heller inte se.  Fan. ta. mitt. liv.

På dethär har jag även haft prov idag. Eller rättare sagt två prov, i dom värsta ämnena (behöver väl inte ens säga att det var (är) matte och fysik..?). Meeen det gick hyvsat ändå. Helt ok

Nu ska jag sova innan den här dagen lyckas bli ännu sämre.
Sovmorgon imorn wihoo!


tråkigt inlägggg

FYFAN va uttråkad jag är. Åt hevete uttråkad. Beror mest på att jag har räknat matte i timmar. (eller ja, minuter kan kännas som timmar när man räknar matte). Har matteprov på tisdag på hela matte C-kursen (HELA JÄVLA C-KURSEN). Gick upp extra tidigt imorse för att jag skulle hinna med all repetion. 10 gick jag upp. Började plugga vid tre. Bra jobbat
Nu ska jag äta Dajmgalss mmh.
Tjjarrå!

Jan. 13, 2011

Var nyss ute och övningskörde (som en gud). Start i backe, backa runt hörn. Jag börjar vara riktigt duktig nu!
Sen att jag fick två kärringstopp vid ett rödlyse behöver jag ju inte nämna.....heh

Sen ringer tova och säger: Lova att du inte får panik nu, men jag ligger på akuten.
Nä ingen panik. Körde bara av vägen.

Nä så illa var det inte. Hon hade ramlat när hon skulle ta ut soporna. Jag trodde hon hade gjort värdens vurpa ute vid stora vägen (man måste gå en bit........nivet...bälinge) men nej. Hon hade ramlat i hallen när hon tagit ett skutt ner för trappen........eller ja, det är två trappsteg...............bra.......tova.............jätte.....lyckat

Stackars liten...Fast jag tror egentligen bara det var ett trick, så att hon skulle kunna skylla på detta när nån ber henne ta ut soporna nästa gång...

Nu ska jag sova och vakna upp frisk var min plan. Annars blire 6e dagen framför teven all alone = not that funny anymore. Godnatt!

brist på rubriker

WHAAZAAH!
Är sjuuukt uttråkad efter tre dagar framför teven. Den första var grymt skön, den andra började man vara lite smått less. Nu vill jag bara slippa ligga här fan!
Var påväg till skolan imorse, hade duschat och smikat mig och allt och sen när jag väntar på min skjuts började jag kallsvettas och må illa. Men jag for till mamma iaf. Det var bra med lite miljöombyte.

Jag har iaf roat mig med att dra lös små lösa skinnbitar från mina läppar och nu sitter jag och funderar på när fan jag ska lära mig av mina misstag och SLUTA MED DET för det gör lika jävla ont efteråt varenda gång och det svider lika mycket efteråt VARENDA GÅNG! Jag ska försöka komma ihåg att jag inte ska göra det nästa gång jag gör det.

Har även haft tid att kolla runt lite på kläder och liknande. Har hittat massor. Fan. Varför. Har. Jag. Inge. Pengar?


Nu ska jag gå och göra mig nåt ätbart. Min mage kurrar efter mat

18.37

Tova berättade just att dom hade haft en utländsk person i deras skola idag. Dom hade diskuterat lite om de svenska sederna och midsommarafton var en av dom som kom upp på tal. Han tyckte det var väldigt konstigt att vi klädde en stolpe med massa blommor, gräs och blad och att vi sedan dansade och sjöng runt denna medans vi låtsades att vi var grodor.
HAHA fyfan va jag skrattade!

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att pappa har gjort upp eld (jag vet det är tragiskt att vi eldar för att få värme i vårat hus) för annars kommer jag få duscha kallt. Sen ska vi se om jag vågar kolla mig i spegeln efter det....har inte gjort det på typ tre dygn, tänkte att jag mest troligt aldrig skulle våga visa mig offentligt ever again om jag gjorde det. Jag drog fingrarna genom håret imorse och det fastnade typ tre smörpaket mellan mina fingrar för det är ungefär så fettigt som mitt hår är just nu. Tur att jag är i Bälinge, chansen att träffa nån här är en på milljonen

Hejdå!

12.45

Vaknade imorse och kände mig mkt piggare men stannade hemma från skolan mest för att jag hade en anledning till det (förlåt mig elin). Men slutar egentligen 11 idag så jag kan ju inte ha missat så mkt

Är i Bälinge. Själv. Känner mig lite uttråkad faktiskt. Har slängt in lite scones i ungnen och ska väl slå på ännu en film tror jag. Låter bra, ja så får det bli!



sjuk

Och så blev man skjuk. Litesådär lagom till skolstarten. Ja, jag är bara glad över att gå en dag mindre i skolan (the vårtermin from hell).
Det roliga (eller kanske ganska oroliga) var att jag typ gick omkring och chilla och så ba: BAAAM så låg jag på golvet i typ 100graders feber och dunkande skalle. Fyfan va det dunkar, känns som att mina hjärnceller har feeeetaste partyt i min hjärna

Såååå vad har jag gjort idag då?
Ja, jag har kollat på Avatar, Bröllopsduellen, Bröderna Karlsson och ett antal Scrubs & 2½ men avsnitt... Kul dag.
Nu ska jag skicka iväg pappa och köpa vindruvor och riskakor åt mig och sen ska jag bara ligga i soffan och tycka synd om mig själv.

Ha en bra kväällllll, hejdå!


skolaa imorn....eller är det i övermorgon?

Kvart i fyra är klockan. Tänkte att det kanske var nån som undrade

Tog tag i fysiken idag. Kändes att det var på tiden. Satt i typ en kvart.... tjugo minuter kanske sen fastnade jag framför scrubs. Mkt mer intressant
Prov på typ måndag? Tisdag? Ja typ nå sånt.

Jag tog mig iaf iväg och tränade imorse men det var fan nära att jag gav upp med att försöka vakna efter ungefär 45 snoozear...snoozar...snoozisar....? Ja ni fattar säkert

Ikväll är sista kvällen innan skolan börjar (imorn räknas fan inte). Planen är iaf att vi ska tröstäta på waldorf ikv. mmH andra gången i veckan hehe <3 Nä men seriöst. Ni vill inte se mitt vårschema. Det är värre än helvetet själv. Min enda tröst är att Julia har snäppet värre. Vi kom fram till att man nog mest troligt skulle kunna slå ihop alla gymnasielevers scheman och det schemat skulle fortfarande inte vara värre än julias....
Detta är faktiskt en liten tröst men bara en liten eftersom jag inte ligger långt baki henne


Nu ska jag ut och övningsköra så det är jävlar bara att vara på sin vakt
Hejdåå!

sommar <3

Helluu gott folk!

Jag sitter och längtar efter sommaren. Fyfan va det är länge kvar. Typ 100 år.
Kollade igenom lite gamla inlägg och hittade ett där jag skrivit och klagat på att det skulle bli -15 (och jag ville gå i ide osv..). Nu har man tur om temeraturen ligger under -20 och då är man typ supersurprised och tar fram vårjackan (eller är det bara jag som gör det kanske..?).
My (my hehe) point is....det är förjävla kallt ute mest hela tiden

Jag har iaf klickat hem en bikini från H&M så att det ska kännas lite bättre.

 

Sitter även och samtal ar med elinb på fb chatten.
"han har typ fått attitude som Maria montazam alltid säger"
"Vi kör fan över henne med bilen i sommar!"
HAHAH så jäkla kul!

Nu ska jag typ krypa ner i sängen tror jag. Jag hade tänk kliva upp "tidigt" och fara och träna imorn.......ja, vi får väl se hur det blir med den saken

Gonatt!



fredag

Kom hem och kände mig lite bortglömd när mamma hade köpt pizza till alla utom mig. Det var kycklingpizza dessutom med massa curry och banan som jag gillar så hemskt + att jag var jättehungrig. Så jag fick gnaga på halvätna pizzakanter till middag.

Tova (min snäppet yngre syster) gick just förbi mig. This is what happened:
Tova säger till sin hund blixten: ......fan blixten, jag kommer dö oskuld.... *suckar djupt*
Jag börjar skratta för det lät faktiskt ganska roligt.
Tova säger: MEN DET ÄR JU SANT! Och sen smällde hon igen dörren.
Ja, så är det att vara ung och dum. Jag däremot är mycket äldre och mer erfaren och vet hur man ska undvika....sånt där...........ja.........fast nää



Nu ska jag snart fara iväg mot stan där jag ska se bio med sånna där roliga glasögon!
Ha det gött






2011 första deppression

Jag hade nyss årets första depression. Jag har haft lite ångest nu i några dagar men den kom nu på rikt när mamma väckte mig imorse halv 11 och sa att jag måste gå upp och plugga...............................................Jag hade utan problem kunnat ta mitt liv i det ögonblicket

Vad tänker lärarna när dom lägger två (ASFETA) prov i de två svåraste ämnena efter varann den första veckan efter lovet? Inte tänker dom på oss iaf. Och inte är dom så jävla smarta heller. Hur många (normala) elever sätter sig ner och pluggar på lovet? INTE EN ENDA JÄVEL! Jag har inte gjort det. Men nu måste jag börja. Om jag inte vill ha ig. Ärligt talat..................... så bryr mig inte längre



Dagens aktiviteter då:
Chilla
Chilla lite till
Chilla på hockeyn med elin
Chillfika på hockeyn med elin
Chilla
Chilla i min säng
Chilla i mina drömmar



Hoppas ni får en lika chill dag/natt som jag, men jag tvivlar på att det är möjligt.
Tjaaarrå!

ordbajs

ÅÅH fyfan va mätt jag är, heelt sjukt!
Först var jag och tränade ( spinning30 + core = jobbit uta helvitte ) och sen kände jag mig så duktig att jag tyckte att jag kunde unna mig lite (läs: mängder) av grillad kyckling med cashewnötter från Waldorf och sen en liten (läs: asfet) godispåse från Godisbaren. Nu känner jag mig inte så jävla duktig längre

Menmen, livet går (eller i mitt fall rullar) vidare och nu sitter jag hemma och gör ingenting. Väntar på att Ronny ska sluta se på sin jävla skitfilm på teven så jag kan få hyra film! Men den tar fan alldrig sluuuuuuuuut

Igår träffade jag förövrigt elinb en stund och vi satt och pratade om allt och inget.
Sen kom pappa typ klockan tio och ba: hej. Jag typ: varför kommer du nu? Han typ: jag är dum. Jag ba: Jag vet.
Nä så kanske det inte riktigt gick till....men nästan.
Just nu ordbajsar jag mest för jag försöker somsagt fördriva tiden eftersom ronnys jävla bajståkiga film inte har tagit slut ÄNNU



Ajaa, hejdå gott och ogott folk (nej jag ska inte äta upp er).

 


GOTT NYTT 2011!


Häär vare dött åt heeelvete. Men det var lika dött på www.elinbyygdemo.blogg.se med men nu har ju hon uppdaterat så jag kände att det var dax att jag gjorde det med (elin visst fattar du att jag bara väntade på att du skulle uppdatera så jag kunde göra det sen med?)

Såå, sen sist har jag hunnit med hela december, jul och nyår! Det har gått fort (som fan) men det har varit en braa månad ändåå, Älskar julen så det beror säkert på det! Fick typ allt jag ville ha i julklapp också så jag känner mig nöjd :D

Nyår spenderades med alla underbara <3
Halva kvällen har jag ångest över, den andra halvan var asssnajs! Hehhe. 
2010 har varit en så jäääävla bra år, det är helt sjuuukt! Gotland var lugnt 2010 bästa men sen har jag hunnit med massa annat skoj med!
Och om allt går som planerat så kommer 2011 bli 78 gånger bättre! JAG FYLLER FAN 18 (säger väl allt)! Jag ska utomlands och sen blire att roadtrippa ned till lovely Gotland igen (vi kör en favorit i repris!)

FYFAN va jag är taggad för dethär året! HEEEELT SJUUUKT!

Här kommer en bildbomb med delar av de bästa från 2010






Over and ouuuut

RSS 2.0