Inception

Såg nyss Inception på bio. Fan va bra men fan va förvirrande film!


DET REGNAR FORTFARANDE UTE


Sprang nyss runt i hela huset i ett försök att hitta min bortsprungna tröja. Efter ungefär en timme hittade jag tröjan på stället jag först väldigt slarvigt letade på...Irriterande? JA!

En annan sak som är irriterande är att jag mest troligt kommer vakna klockan 7 imornbitti eftersom några hantverkare (?) ska skrapa och måla utanför mitt fönster imorn...Kul...
Mamma typ: My, du får inte springa omkring naken i huset nu för vi ska ha folk som ska måla om huset här på dagarna!
......Jo, för jag brukar ju alltid springa runt naken och vifta på rumpan framför fönstrerna......


Iaf, nu sitter jag och väntar (gör jag annat än att vänta? Det verkar inte så...) på att ewe ska ha kramat klart sin syster så jag kan springa över till henne och göra desamma! Jag har saknat henne massor! <3 Och ElinR med för den delen! Men just nu sitter hon på ett tåg som fastnat någonstanns i de nedre delarna av svergie... Jag fattar inte hur hon lyckas

Ha en trevlig söndagkväll hörreni!
Hejdå :)

Grekland om 2 veckor <3

Ligger i sängen under 5 duntäcken och har precis börjat få tillbaka känseln i låren. Körde ganska nyss från Bensbyn hem till Bälinge i spöregn, fyfan va kallt och blött det var. Kännde mig som en frusen fiskpinne!
Kvällen och natten spenderades alltså hos Ida med Elin, Julia, Maria, Gustav och Erik :) Vi såg 2 skräckisar och efter det låg pulsen på 200 hela kvällen

Nu längtar jag bara tills vi ska åka utomlands om 2 veckor till Grekland <3 Ska bli så jävla härligt och jag ska steka tills jag blitt neger, jag lovar er!


"Är det en: pool... Eller är det en: POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!! :D
"Ehm. Det är en pool..."

Nu ska jag se lite Sex and the city, Hejdåå :)

KALLT!

Jag blir fan deprimerad när jag kollar väderprognosen för luleå de kommande dygnen. Temperaturen ska ligga mellan 11-13grader (!!!!!!!) och det ska regna/vara mörka måln. FORTSÄTTER klaga och undra vad fan som hände med sommarvärmen för den har då inte besökt luleå många dagar denna sommar.. Superkall vinter hade vi, kunde vi inte få värma upp oss lite nu i sommar dårå? Tydligen inte :(

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 20.10 så jag kan börja dra mig in mot stan där jag ska träffa Elin, Ida, Julia och Maria! Vi ska se Paranormal blabla 2! :) (vet inte hur det stavas och orkar inte söka på google)



Hm. Vad har jag mer att berätta då? Jo, imorn kommer ewe äntligen hem från neger..nånting...Juste: Montenegro! :D
Känns som att vi inte träffats på evigheter....typ två veckor....men känns som 2 år!

Nu ska jag börja klä på mig tror jag,.

Hejdå gott folk!

Onsdag, 21 Juli


Jag vaknade rik idag. Nu är pengarna borta? Vad hände kan man ju då fråga sig... Jo, jag gick på stan i 4 timmar med Julia och Elin och shoppade som en jävla shopaholic,.
Köpte 3 linnen (asfina<3), en kofta och en halsduk! Hm, det kändes som mer men det var allt! Är ganska nöjd dock :) Garderoben är fylld med kläder men har ändå aldrig nåt att ha på mig...fast nu har jag ju det!

Och ja, jag köpte en halsduk i mitten av juli...men det är ju förfan vinter här typ? Vad hände med att temeraturen vägrar stiga över 20? Jag ger snart upp och flyttar utomlands



Over and out


Hej bloggen!



Såg nyss att det är 3 ledsna läsare som dag efter dag kollat om jag uppdaterat min ganska döda blogg. Förlåt för att jag svikit er typ varje dag i ett år nu (för det känns helt seriöst som att jag inte skrivit nåt nytt på typ ett år).. MEN här kommer det ni väntat på:

Kom alltså hem från Gotland i lördags och har sedan dess varit deprimerad över att inte längre vara kvar på den underbara ön. Allt var helt jävla underbart och perfekt och jag har haft så jävla roligt! Vi har solat, badat, turistat och träffat massa roligt folk. Jag säger som Julia: Luleå har mkt att lära av Gotland!



Just nu sitter jag i Bälinge och tråkar. Ingen är hemma utom jag och hunden. Så vi gick och badade. Men det blev att gå tillbaka snabbt när vi blev halvt attakerade av en ilsken storspov som vaktade sina ungar. Det kanske bara var bra för vattnet var ganska kallt.
Sommarjobbar lite halvt i veckan också. Och med det menar jag att jag jobbar när pappa lyckats komma ihåg att köpa färg åt mig (vilket han aldrig gör). Så annars sitter jag här...med inget att göra.

Hoppas ni njöt av mitt (inte så) intressanta inlägg! :)
Hejdå gott folk! <3


RSS 2.0