Hemma igen :)


Nu är man då hemma igen efter några UNDERBARA dagar i Paris, Resan blev bättre än jag förväntat mig och jag har haft det jättetrevligt hela tiden :)
Det har vart med helt underbara människor så vi har förståss skrattat massor ;)<3

Vi har gått hur mkt som helst så jag är helt slut i benen, Vi har nog lämnat hotellet ( som inte alls var lika risigt som jag trodde det skulle vara ) vid 9-10 tiden varge dag och kommit tillbaka vid 8-9 på kvällen. Vi har besökt dom mest kända ställerna som Eiffeltornet (även kallat Parisetornet - man fattar nog inte om man inte var med) Lovren,  Triumfbågen, eh.. 2 kyrkor.. orkar inte komma på vad alla andra hette men det har blivit en del shoppingturer också. Jag har dock inte köpt så mkt för allt var svindyrt och jag hittade inte så mkt som var värt pengarna =) Lite grejjer blev det ändå :)

Men jag lägger in lite bilder, det kanske  är roligare så :)
Har nog mer bilder på Pixbox -->http://www.pixbox.se/usr_show_id72732_page0_order1.html



Första dagen, Det var jättevarmt och vi satt bara och chillade i solen vid floden. Det var hur härligt som helst och jag tror allt vi blev lite bruna :)



Andra dagen, :)



Andra dagen, Kväll :)
Sitter på nån resturang som tyvär inte var den bästa. Jag och Joar fick inte ens våran huvudrätt och ewes kött var bokstavligttalat rått.. :o Aja, vi åt crêpes på hemvägen istället :) Jag tror förresten han som lagade crêpsen gärna hade gift sig med Petra ;)



Tredje dagen,

She will be loved - Maroon 5
Detta får allt bli "Parislåten". På bilden sitter vi utanför nån kyrka på en stor trappa, det var inte jättevarmt men man frös inte heller, :) Vi lyssnade till 3 killar som sjöng och spelade och då hade dom bland annat denna låt som dom sjöng jättehärligt till. Killen som sjöng hade typ den härligaste rösten, vi snackade lite med han sen och fick hans facebook typ, haha ;D


Tredje dagen, kväll :)

Tredje dagen, kväll :)

Tredje dagen, kväll :)

Tredje dagen, kväll :)

Tredje dagen, kväll :)
Vi sprang runt en massa för att göra av med energi, srattade massor ;)


Fjärde och sista dagen, Ganska tidigt på morgonen, är ganska så trött ser det ut som :p


Fjärde och sista dagen :)

Uppe i Eiffeltornet


I en park brevid eiffeltornet :)


Jag och ewe i Triumfbågen (:


Sista kvällen på en jättemysig kinaresturang :)


Sista kvällen, Julle är nog lite övertrött kan jag tänka mig., :p


På planet påväg hem igen. Våran söta lärare Cecilia sover gott (:

Ja, det blev en hel del bilder,
Men nu orkar jag inte mer, jag måste få sova.
PussochgGodnatt :)<3

22-april-2009

Hejsaaan :)
Haha, gillar egentligen inte att säga hejsan, det är typ lika fult som att säga mysan.. hahah, Skrattar varge gång nån kallar mig det!
Det är så gryyymt fult! xD

Det är och har varit hur fint väder som helst idag och jag har njutit av varge sekund :)
Gick ute i t-shirt idag utan att frysa, hur underbart ärr inte det?? :D<3



Men det kommer nog inte kännas så underbart efter att jag har vart i frankrike, eftersom det är typ 20plusgrader där.. Det är ju jättehärligt men kommer frysa ihjäl när jag kommer hem igen ;)
Ja, så på fredag far jag iväg mot La France tillsammans med hela franskagruppen, Skojjigare kan det knappast bli? :D
Vi ska vara där i typ 4 dagar eller nåt, åker på fredag (ska vara på flygplatsen typ 5 på morgonen :o) kommer hem på tisdag igen :)
Nästa veckas kommer se ut såhär: Ledig måndag, tisdag eftersom vi är i Paris. Går i skolan onsdag, torsdag och är ledig fredag eftersom det är första maj lr nåå ;D Blir ni inte liite avundsjuka nu? Det skulle jag bli!

Och imorn har vi nationella prov i matte.. Jippi.
Får väl se hur det går, det var en enkel del och en inte så enkel, men det är väl bara att hoppas på det bästa ;)

Nej, nu ska jag skutta ut i stallet,
Pusshejs :)

Nattinatt :)<3

KALLT!
Kom ganska precis innanför dörren, jag har kört moppe från stan i -3.5minusgrader, Det låter kanske inte så kallt men när man får upp farten blir det riktigt,riktigt..riktigt, RIKTIGT kallt!
Tillbringade alltså min kväll i en lägenhet någonstanns i stan med Petea, klara, skutt, vincent och stefan. :) Vi gjorde inte så mycket, men det var trevligt ändå =)
Så nu sitter jag här framför datan, men det blir bara en snabbis, jag måste bara varva ner lite. Om jag går och lägger mig nu kommer jag ändå inte kunna somna, :p


Och ni anar inte hur skönt det är att kunna köra moppe när jag ska någonstanns, spec när jag är i bälinge som ligger helt öde ute i skogen..! (Jag minns inte om jag skrivit om detta i nåt tidigare inlägg men jag orkar inte bry mig om jag skriver det igen nu(: )
Jag kan fara NÄR jag vill, HUR jag vill, och VART jag vill utan att behöva be pappa på mina bara knän med den mjukaste röst jag har, (han är oftast inte så villig att köra mig,) och jag behöver inte heller åka med bussarna som typ aldrig går, och då menar jag verkligen aldrig.. JAG ÄR FRI!
Det är därför jag kör moppe nu mitt i natten även fast det är allt för kallt för att köra nu egentligen ;)

Idag var den sista lov-dagen,(eller egentligen igår men ni fattar väl antar jag) Söndag räknas inte tycker jag för då kan man ändå inte göra nåt, så nu är lovet slut. Så var det med det.

Nä, nu ska jag nog gå och lägga mig, kommer att vakna allt för tidigt imorn av att solen lyser in genom fönstret känner jag på mig, jag kan nämligen nästan aldrig somna om eftersom solen gör mig pigg :o
Eller så kommer jag inte kunna somna eftersom smärtan av min mensverk kommer hålla mig vaken,.
Ni ska vara glada grabbar att ni inte behöver ha detta besvär, Ibland gör det så ont att man bara vill lägga sig och dö någonstanns..Bokstavligt talat.

GoodNatt dårå :)<3


Fredag :)



Ikväll blir det mys framför teven med godis :D HURRA!




Ring gärna och underhåll mig om ni har tråkigt - 076 821 88 01 ;)


Hejallagladaa :)


Sitter framför datan just nu med smulpaj och bra musik! Livet är ganska härligt vissa stunder ändåå :)
Tänka sig vad lite smulpaj kan göra för att pigga upp själen ;)

På tisdag blir det att besöka frisören igen, ska kilppa och färga håret. Så nu funderar jag på hur jag ska göra,. Jag undrar om jag ska göra en lite ljusare brun än vad jag har nu, som en välkomning till sommarn typ :D
Hoppas jag passar i det då.. Om jag ser hemsk ut är det ju bara att färga mörkt igen ;)
Men misstolka mig inte nu, jag menar inte jätteljust, bara nån ton ljuare än vad jag har nu och det är ganska mörkt ändå.. (:


Vårsolen fortsätter skina iaf, :) HÄÄRLIGT

Nää, nu ska jag kolla vidare :) Hejdåå<3

Det går mot sommar <3



Shit va härligt väder det är ute! Varmt och solen skiner, jag vet inte varför jag sitter inne egentligen, :o



Jag blev riktigt förvånad när jag kollade på klockan imorse, hade lyckats sova riktigt länge faktiskt =)
Jag klev upp, fixade mig och for in till stan :) Jag skulle kolla på lite vårskor men jag hittade inga jag tyckte var sådär jättefina :p Lyckades fara in till stan idag utan att köpa nåt! Det brukar nästan aldrig hända. Jag brukar iaf köpa lite godis eller milkshake men inte idag, men det är bara bra för jag behöver spara lite pengar tills vi ska till frankrike med franskagruppen om mindre än 2 veckor :D
GryyymtSkojjj det kommer bli!
Och jag måste säga att medans jag har varit borta så har det smält bort hur mycket snö som helst! Nu kan man faktiskt tänka sig att om två månader ska allt vara borta. :) Undrar om man kommer kunna bada då, det kunde man förra året,. Det däremot är lite svårt att tänka sig.. ;D

Snart ska jag ta moppen min och fara till pappis :) Jag är grymt sugen på godis.. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Men jag vet inte om jag vågar äta nå mera, jag vill inte ens berätta hur mycket godis jag och Ewe har ätit under vistelsen i Kiruna..,

Nu ska jag kila,
Pusshejs :)

Glad Påsk eller nåt :)

HejHej, :)
Sitter just nu på tåget påväg hem mot Luleå, Jag har nämligen påbörjat mitt påsklov i Ewes stuga i Kurravaara, som ligger i Kiruna =)
Har vart där i ungefär 3 ½ dag eller nåt, Vi har nog mest ätit godis men vi har också kört en massa skoter, och solat när det har funnits sol :D Det har varit mkt trevligt (: Ewes Pappa är ju ganska rolig också, jag har nog skrattat varge gång han har öppnat munnen. ;D
Vi var i Gällivare över dagen i Lördags, träffade Bella och Adam som var där och åkte skidor. :) Sen gick jag och Ewe runt och letade efter nånstanns att äta och efter det bar det hem till kiruna igen, :) Åkt fast för polisen har vi också gjort när vi körde skoter, Jag körde men slapp som tur var böta! :)

Jag far mot ett finare väder känner jag, det var ganska mulet i Kiruna men nu är det faktiskt riktigt soligt, Solen är där jag är typ, Mamma berättade att det regnade i Luleå och då sken solen i Kiruna, Och nu snöar det i Kiruna och det är strålande väder i Luleå, Haha, :) Men det är ju bara possetivt!

Får väl se vad jag ska hitta på senare i veckan, :) Ska nog bara ta det lugnt och sådäära,
Ha det braa (:
Hejdå

Regn, vasalopp. Kan nog inte bli mkt bättre (;

TJJAAAJAAJA :D:D
Pissväder ska det bli imorn.. Skojjigt dårå eftersom vi typ ska ha vasaloppet imorn, Vanligtvis hatar jag vasaloppet som är ca 8 km och i år var det faktiskt frivilligt. Så jag fick typ en shock när jag sa att jag skulle vara med. Mest är det för betygens skull plus att man får lite motion på samma gång, man måste ju träna på nåt sätt nu när mitt inpuls-kort har gått ut. Men jag skulle mest troligt få ett nytt lite senare, :))

LOV IMORN!! Inte en dag för tidigt! Jag tycker jag förkänar (<--stavning?) ett lov faktiskt, och vad är inte bättre än påsklovet med MASSOR med godis?! :D<3 Nej, jag kommer inte heller på något svar på den frågan, ;)
Far till Kiruuuuna med Eveline på fredag (:
Eller.. jag tar tåget själv till kiruna där ewe väntar på mig ;) Det lät typ lite smått porrigt detdär.. ;D
Skojjigare kan det inte bli :D

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men här kan jag väl inte sitta längre.. :o
Pussssshejs <3



Tacokväll :D

hejhej :)
Hoppade nyss i säng, helt proppad i magen är jag!
Det har vart en riktigt trevlig dag idag faktiskt, jag har bara tagit det lugnt typ (:
Efter skolan var jag ett tag med elin, vi åt lite mellanmål efter en hård dag i skolan, fast när jag tänker efter har den inte varit lika äckligt jobbig som tisdagar vanligtvis brukar vara vilket får mig att känna mig glaad i själen :D (hatar tisdagar.)

Har invigt moppen nu vilket fick mig att känna mig lite vårig :)
Jag har Robin att tacka för att den funkar igen, det var nåt knasigt som tjorvade men han fixade det åt mig :)
For och tankade, höll typ på att krocka i rondellen, det blev bara för mycket på en gång när jag inte hade kört på så länge.. :d

Och ikv har jag vart hos elin, :) Ewe var förbi en mycket snabb sväng men sedag drog hon, Jag, Elin, Elli och Linnea lagade tacos och det satt jättebra i magen! Har vart sugen på det i flera dagar, (:

Och måste också tillägga att jag är rik!! Jag kan nästan säga att det regnar hundralappar från skyn!
Jag överdriver kanske lite men det är faktiskt så att jag har hittat en massa pengar som jag inte trodde jag ägde :D Jag känner mig helt lycklig eftersom jag trodde jag typ hade 0 kr kvar ;D

Hejs =)<3

tjjaa (:


Slänger in ett kort inlägg lite snabbt :) Jag måste bara berätta att jag ganska så nyss kom hem från Boden där jag tillbringat dagen tsm med eveline och bella. Vi har kollat på Elin när hon tävlade DM i cheerleading (: Det gick jättebra för dom, dom vann sin klass men dom tävlade inte mot några andra för det fanns inget annat lag som låg på den nivån (som även var den högsta) och det kan ju bara betyda att Elins grupp var bäst eftersom att ingen låg på deras nivå, hahah :D

Jag är jättetrött, jag lyckades inte sova så mycket som jag behövde inatt.. :p vaknar ju som vanligt av mig själv vid typ niotiden. Jag är mer än less på detta, Det gör så att jag inte kan sova ut på helgerna heller!

Aja, det får räcka såhär, Heejrå (=

Fredag (:

Haha, sitter och kollar igenom en massa bilder från förr, riktigt skojj , :)
Kom hem från ewe nyss, vi var på stan ett tag med bella och elin. Men det blev en snabbis för jag skulle bara kolla en grej och ville inte hitta nåt annat för jag har inte råd att köpa nåt just nu och då får jag bara ångest om jag hittar nåt.. ;o ;)
Jag tänkte att jag skulle ta ut moppen när jag kom hem och köra en sväng för första gången i år, men tror ni jag fick igång den? Nejnej den ville inte alls idag..

Fredag igen, vilket betyder att det är helg och det känns riktigt skönt,
Vet inte vad vi skulle göra ikv men jag ska iaf vara med madde, ewe och elin för omväxlings skull ;D :)
Och nu kom mamma hem med pizza :D Precis vad jag var sugen på :D


Sommarkänslan jag får av den här bilden, längtar så det svider typ :))<3

hejdå (:


2 april 2009, torsdag


Jahaja,.. Den här dagen blev ju inte alls som planerat,
Allt känns bajs och jag måste göra äckelmatte och engelska, åt fan med allt








Kings Of Leon - Use Somebody (:


Såhär har min eftermiddag / Kväll sett ut:
Jag kom hem till pappa vid 5 och jag var rejält med trött så jag gick upp och la mig i sängen med datorn, låg där tills maten var klar.. Efter maten funderade jag skulle hitta på men eftersom jag fortfarande vär jättetrött så gick jag upp till datorn igen, tänkte att jag bara skulle ligga ett tag men det blev tydlign lite längre för jag orkade inte kliva upp..
Sen kom jag på att jag var tvungen att göra nån mattesak vid halv åtta, så jag gjorde den lite snabbt men orkade inte göra hela, satte mig framför teven och såg the simpsons ett tag, satt där helt själv och skrattade så jag hade ont i magen typ, (var väldigt övertrött) Jag kom sedan på att jag var tvungen att ta in hästarna så jag sprang ut och gjorde det och nu ligger jag här igen.. Jag funderar faktiskt på att sova snart.

Och allt det här berättar jag för att.. jag vet faktiskt inte riktigt varför, det var säkert inte så intressant att läsa heller men jag försöker bara få er att fatta hur mosad jag är.. jag var såhär igår med, det är hemskt! Så därför fick det bli en vilodag idag så att jag ska orka leva imorn :)

Fast imorn skulle det visst bli en ganska lugn dag med inte så många vanliga lektioner, vi skulle lyssna på nån som skulle komma och prata.. jag kommer mest troligt somna eftersom det var direkt på morgonen och nåt säger mig att det inte kommer vara så intressant.. :p

Men nu måste jag sluta för tova vill ha datan :)
Puss&godnatt <3

RSS 2.0