Grattis Elin! :)<3

Lite tidigt kanske med tanke på att du fyller år på tisdag men eftersom att vi firade dig i helgen så säger jag det nu :)

Ja, som sagt så firade vi Elin igårkväll, Vi bjöd henne på Tacos och massor med godis och gott ;p
Jag, Ewe och Elin (såklart) var hos Bella i Sunderbyn, fast hon viste först inte att vi skulle dit. Vi hade nämligen satt på henne en ögonbindel och sen körde vi runt i bilen ett tag så att hon inte skulle ana vart vi skulle, eftersom det går ganska fort att åka till sunderbyn. Sen när vi kom fram promenerade vi runt ett tag innan vi gick in, Elin hade ingen aning om vart vi var. Tihi (;

I present gav vi henne 500kronor så att hon ska få pierca sig, mest troligt i läppen. Och jag tror inte hon hade en aning om att hon skulle få det för hon hade inte önskat sig det eller nåt, men hon hade gått runt i några dagar och sagt att hon velat göra hål i läppen =)

Jag kanske lägger in lite bilder sen men jag måste först få dom av Elin :)

Jag klev sedan upp klockan halv åtta imorse, mamma skulle skjutsa mig till pappa men hon kunde inte köra mig senare för hon började jobba klockan 8, så det blev inte att sova så många timmar.
Jag hade träning klockan 10 - Tidigt, jagvet. Men min ridlärare skulle jobba sen - det var därför jag inte kunde åka till pappa senare på dagen..
Då var jag inte så trött med det är jag däremot nu, så ikv blire en slapparkväll typ. =)

Men ska typ käka nu :)
Tjaråå ;d


tjjaa :D


Sitter och tjillar på med massa musiik just nu om nån skulle undra! ;)
Allt känns super idag, jag är typ lycklig och vet inte riktigt över vad.. Jag har iaf vart glad hela dan idag och inget har gått snett, jag blir typ förvånad. ;o Normalt brukar det alltid finnas nåt där som irriterar en,.

Har vart i skolan idag, slutade halv två vilket var mkt skönt, var med ewe ett tag och sen farit till papi i bälinge som är lika öde som vanligt.
Efter middagen har jag vart ute i stallet och fördrivit tiden :)
Red Elsa på ridbanan och fan va bra det gick!!! :D:d Är typ superglaa för det har gått skit dom senaste veckorna (=
Sen red jag Ceasar också :)

Men nu är det så att jag ska springa in i köket vårat och göra lite
varm O'boy med vispad grädde och små marshmallows i :)


Pusshejs <3


Martin Jondo - Jah Gringo :)<3

Typ den härligaste låten! Blir helt glad och varm inuti (;

http://www.youtube.com/watch?v=j25kZ4dskys <-- Länken till den låten om du känner för att lyssna =) Jag vet inte hur man lägger in videoklipp så jag gör väl sådär ist, haha ;D :)

Ligger i sängen nu :) Är ganska så trött och ska väl snart sova antar jag. Kom nyss hem från Elin, där har jag tillbringat kvällen tsm med Eveline, vi gjorde inget spec. Satt och pratade, skrattade och sen såg vi en film. Den hette Dont mess with the Zooans eller nåt =) Jag och ewe hade redan satt den men den var så grymt ful att vi  var tvugna att se den med elin också ;p
Annars har jag inte gjort nåt annat än att ta det lugnt, Tränat har jag också gjort (:

Eveline och Bella sov hos mig förra natten efter att vi varit med Henke, Julle, Larsson osv. Det var ganska trevligt det med :D
Måste också tilllägga att jag var på stan igår och hittade 2 jättefina tröjjjor!! Är typ kär :) Köpte dom iaf, är mktmkt nöjd ;))

Bye =)

Godmorron (:

Ligger i sängen och har precis vaknat. :) Kände för att skriva lite så jag gör väl det (;
Skolan började ju i torsdags, Inte så kul ärligt talat.. fast skoj att träffa alla man inte träffat så mkt på lovet - även fast lovet inte var så långt. =)
Det var ändå ganska skönt att börja på en torsdag och sen ha helg efter 2 dar igen, fast man hade ju hellre haft lov 4 dagar till.

Jag färgade och klippte håret igår :)
Måste säga att jag blev väldigt nöjd, även fast förändringen inte är så stor :D
Jag har färgat samma färg som förra gången vilket betyder att jag är ganska mkt mörkare än förut, och så har jag typ rödbruna slingor, eller nåt (:
Det lät lite fel att jag har färgat samma färg och är mörkare än förr, men det beror på att färgen hade tvättats ut så mkt. :)
Och idag ska jag in till stan och sola lite i solarium och träna på inpuls - som jag inte har besökt på jag vet inte när. xDet är inte mitt nya hår om ni undrar (;D
Det var nån gång före lovet iaf.. hehe ;p
Kanske blir att gå lite på stan också, Trevligt, trevligt (:



 inte mitt "nya" hår, om ni skulle undra :)  --->

Tjaarå =)

Hejsan alla glada människor :) <3


Lovet lider mot sitt slut, imorn äre ju sista lovdagen (: Det har jag ärligt talat inte tänkt på så mkt..
Jag kom iaf hem från stugan idag, Vi har vart där i tre dagar eller nåt sånt.
Vi har inte alls gjort nåt speciellt, kört skoter och sovit är nog vad vi gjort mest för att fylla ut tiden :) Vi hade tänkt åka lite slalom också men det var så isiga backar att det blev nog bara 2 åk nerför backen och sen räckte det för mig och tova ;d

Jag känner mig ganska dåsig i skallen just nu, det kan bero på att jag har tagit en åksjuketablett för att jag ska slippa sitta och kolla på vägen i 3 och en halv timme. Det är ungefär så länge det tar att åka till Ammarnäs - det är alltså där vi har våran stuga ligger. :)
Fast det är inte så farligt som det låter, i början känns det tungt att tänka att man ska åka så långt men så vipps, är man hemma (;

2009 :)

Tja,tja,tja :)
Gott nytt år på er alla måste man väl säga ;)
Tillbringade nyårsafton i Kåbdalis med famijen och några av mammas & ronnys vänner och deras barn :) Och det var väl ganska mysigt det med ;d

Jag hade ialla fall inte så många nyårslöften, jag har inte tänkt på det så mkt alls.
Det är nog mest att jag ska äta mindre med godis. Nu på lovet tror jag seriöst att jag har ätit godis varge dag, xD
Det är hemskt!! Menmen, det är ju inte lov så ofta så man måste ju njuta ;)

Nu kommer jag inte på nåt annat att skriva, :)
Hejdå!

RSS 2.0