Stockholm ikväll, Magaluf imorn

Sitter och pillar navel på arlanda, imorn bär det av mot magaluf! Ska typ sova nu så jag orkar stiga upp tidigare än fan och kaosa runt på utrikesavdelningen imornbitti. Har aldrig varit där själv och ewe å elin är nog inte att lita på heller.........hehe

Försökte hitta en mjuk bänk att sova på men alla dom var upptagna. Så det blir att slagga på en träbänk....najjs


later dudes

fredag

så.
jävla.
trött.

Krigade mig upp imorse för ett extra jobbpass på djursjukhuset. Det var allt annat än lätt och roligt kan jag tala om för er. Och nu ligger jag i sängen som en liten strandad val och vill inget annat än att dö. Så det ska jag göra nu. Ha en bra fredakväll!




GRATTIS TILL ELLEN FÖRRESTEN SOM FYLLER 18 IDAG <3


fem dagar

När mina händer och läppar börjar bli torra då vet man att vintern är påväg. Japp, så sorgligt är det. Det blir bara kallare och kallare och jag blir bara torrare och torrare. Idag är det 10 plusgrader ute vilket det har varit i några dagar och vilket det också kommer att fortsätta att vara enliga typ alla väderleksrapporter. Inte ens klart.se som är min bästa vän visar varmt :( Tur att jag åker till Spanien och magaluf om 5 dagar, WIIE




6-08-2011

så. jäkla. rastlös.

Vaknade nio idag. NIO. Var väl inte så jättetidigt men jag var så jääävla trött. och bakis. Kunde dock inte somna om som vanligt. Sedan dess har jag suttit framför datan och försökt fördriva tid. Det är typ sex timmar. Och nu är jag less. Men vad ska jag göra ist då? Ingen av mina kyrkbypolers är ju hemma och det känns förjävla jobbit att börja dra sig nån annan stanns. 

Lulekalaset dag två igår, det var kul! Hoppas på en ännu bättre kväll ikväll!!


grattis lisa <3

Då har LK dragit igång!! Igår chillade vi mest bara runt, frös, såg movits, letade lisa och åt nudlar. Det var najjs men ikväll kör vi på rikt, Lisa har ju fyllt år så det ska firas ordentligt!!

Peace

3 augusti

Älskar sommaren, älskar att det är varmt och att man är ledig och kan göra vad fan man vill!
I måndags bestämde jag elin och ewe oss för att åka lite spontant till Ewes stuga i Siknäs. Det var supertrevligt med sol, bad, bastu, grillning, godis och MASSOR av körande av ewes vattenskoter. hehhe så jävlaaa kul!




Harry P

Var på bio igår för att se sista filmen som någonsin kommer göras med Harry Potter. Även fast man kan jämföra mitt intresse för harrypotter med mitt intresse för politik (jag bryr mig inte ett skit) så måste jag ändå säga att det var lite sorgligt när eftertexterna började spelas....Minns när jag fick den första HarryPotter-boken. Då var jag så liten att jag inte kunde läsa den själv ens... :(

Jag tror fan jag ska satsa på nåt liknande som JK Rowling gjort. Skriva en bok om lite underliga saker och sen tjäna lika mkt pengar på en dag (eller typ på en sekund) som hela sverige tjänar tillsammans under flera år. Fan va värt, ska lätt göra det! (Hoppas ingen av er snor min briljanta plan nu)


RSS 2.0