Mia - Paper Planes :)

Om ni inte har hört den låten, LYSSNA PÅ DEN! ;D
Jag vet inte om ni gillar den men jag älskar den! 
Den är egentligen inte så bra men den är bara så härlig på nåt sätt! :D

Nu känns det äntligen som att vintern är påväg! Jag älskar vintern, den ända nackdelen med vintern är att det är så kallt! Men jag tycker vintern är så mysig med all snö och när det är så mörkt ;)<3
Jag håller ju såklart på att bli förkyld nu också..jag har ont i skallen och i halsen, plus att jag är jättetrött!

Jag och tova var iaf in till stan idag :) Tova tyckte att vi skulle fara in och köpa julklappar, så nu har vi köpt klart alla julklappar till dom närmaste släktingarna, ( mamma,pappa,ronny,krickan,morfar & mormor ;D ) Nu har jag bara kvar till tovis och kompisarna ;)
Shit,. det är 1:a advent nästa helg! ;o

Men jag hade inte så mkt intressant att berätta så det här får räcka för idag (:
BYE ;)

Göteborg, here i comE!! :D

Hej :D
Har alla haft en trevlig dag? :) Jag har iaf haft det härligt, :p
Inget annat har hänt än att jag har vart i skolan idag som vanligt.. Men vi har temavecka så vi har inte vanliga lektioner, vi har ist fått välja olika inriktningar och jag,ewe,bella och emma har valt " Design"! Vi ska ta reda på hur man klädde sig från 1920-talet till 2000-talet, våran grupp har 80-90- och 2000-talet så idag hade vi med en massa kläder som man ungefär hade på sig då och så fotade Emma eftersom hon är typ bra på det ;)
Sen har jag varit med Ewe och vi hade det ganska kul ;D

Nu ligger jag och lyssnar på musik, och det känns som om min hjärna är som en smet i mitt huvud.. Men imorn är den sista dagen i skolan för den här veckan iaf ( och vi slutar halv 12 ;D ) för på torsdag far jag till götebooooorg! :D:D
och jag ska Shopppa loss, så när jag kommer hem är jag pank igen.. Så det blir tyvärr bara billiga julklappar till mina nära och kära i år, haha ;)
Och på tal om julklappar så är det ju snart jul, HerreJesus!
1 advent är ju i november i år.. och november är snart slut ju! ;O

Men nu måste jag dra vidare ;D

BYEE :D


RSS 2.0