....

nu var det längesen jag skrev. har inte riktigt haft nåt speciellt sug efter att blogga......

....

..

.....


.......hade tydligen inte det idag heller....

tjarrå.

good day (god dag, goddag)

Idag har vart en bra dag!

Chillade i skolan tills klockan halv två, franskan var väl det enda dåliga på hela dagen... Hann gå på stan på hålet en mkt kort sväng och efter skolan slutat hämtade mamma upp mig och så for vi och kollade på ridstövlar. Jag fick ett presentkort så jag skulle kunna köpa det i julas....det var ett tag sen meeeeeen jag har inte tagit mig tid att göra det. Efter det for jag och red och det gick jättebra (för en gångs skull.........), har också hunnit plugga inför kemiprovet vi ska ha om en vecka :) Jag känner mig riktigt duktig!


Nu ska jag duscha och krypa ner i min säng, har längtat efter det enda sen jag klev upp ur den imorse <3




(torsdag imorn, efter det är det fredag = HELG IGEN!! <3)
Over and out!


Konversationer från Gränsen


Ewe:
Jag vill åka till Thailand!!
Agneta (ewes mamma): Men det finns jättemaneter som man dör av om man rör där..
Ewe: Ja, jag vet... Jag hörde om en tjej som hade vart där och precis innan hon ska åka hem tar hon ett sista dopp och dör för att hon råkade komma i kontakt med en manet!
My: Fan va irriterande.......


My: Raaap
Ewe: Uuuh....åh, det luktar red bull!
Janne(ewes pappa): Jag har valt att inte lyssna på er mer.

My: Here it comes, Now it comes!
Ewe: What, What is coming??
Hhaha, den sista upprepades typ varje gång vi skulle kliva på sittliften...Av någon konstig anledning så sänktes alltid farten när vi skulle kliva på..........hm......





Kom nyss hem från elin som jag typ inte träffat på hela lovet! Vi har bara chillat på. Det var chill!

Vi har även färgt mina gula slingor (Pappa tyckte det var bra, påsken var ju ändå över nu enligt han) och sett på en skräckis som inte var allt för skräckfylld. Kanske ganska tur ändå. Slipper jag kanske jagas av kineser i mina drömmar inatt...
Annars har dagen inte bjudit på mkt,. Jag har vart svinit trött hela dagen. Tror jag håller på att bli förkyld, Jippie. Eller kanske inte så jippie. Nej, inte alls jippie faktiskt. Inte ens lite jippie. Inte ett dugg jippie.

Började dagen med ett spinningpass på inpuls för att bränna bort lite fett så att folk ska ha en chans att känna igen mig på måndag. Har ätit så jävla mkt godis under lovet så ni kan inte ens tänka er...Det är nästan hemskt. Eller, det är nog ganska hemskt om jag tänker efter. Nej, på måndag blir det att vara nyttig!

Och imorn blir en hektisk dag. Ska hinna sova, städa, plugga, sticka (hahaha) rida och borsta tänderna...Hm..pressat schema...mkt...pressat....schema.....


Imorn kommer förresten elinB, julia, lisa och ellen hem från stockholm! Kan tänka mig att jag kommer få höra dom klaga på vädret här i Luleå när stockolm knappast kan haft nå snö kvar....


Aja, Godnatt på er!


Riksgränsen!

Aaah, då var jag hemma från riksgränsen! Dock inte riktigt redo att sova än.
Bilresan hem tog minst 6timmar men gick ändå ganska snabbt, Jag och ewe fördrev tiden ganska bra ändå!

Dagarna i Riksgränsen har vart jättehärliga med (för det mesta) fint väder och sol!
Det har vart jävligt roligt måste jag säga! Massa slams i liften och i backen... och i stugan...och i bilen!

Läskigast var det på hemvägen när vi stannade för att äta middag. Det var prick som i en skräckis:
Vi stannade vid ett öde Värdshus för att allt annat var stängt, Huset låg helt öde och nedsläck och vi var dom enda som var där. Påväg in skymtade vi massa konstiga maskiner på baksidan och när vi kommer in står det en kines vid disken och ser mystisk ut. Jag och ewe (röda som tomater i ansiktet pga all sol) vågar inte ens gå på toa för att vi är rädda att om vi splittras kommer dom ta den andre.....

Höll även på att garva ihjäl mig åt kinesen som tog våran middagsbeställning: Hon upprepade allt vi sa och lät som att hon var jätteförvånad över våra matval även fast det typ var de vanligaste maträtterna på menyn.
Jag och ewe var tvugna att gå iväg till det andra rummet för att inte skratta den stackars kinesen i ansiktet. Trodde där ett tag att hon skulle förgifta våran mat för det....

Men vi klarade oss iaf som tur var och nu är jag hemma i min sköna säng!
Sängen jag sovit i måste ha vart gjord 1000år före kristus för den var hårdare än sten. Ska bli superskönt att sova i min egna säng! <3

Njut nu av lite fina kort:







(om man såg ewe i backen satt hon mest troligt såhär: med uppknäppta pjäxor. hahah)









Over and out!

(ps. detta inlägg skrevs igårkväll vid 12tiden, somnade nästan och publicerade det aldrig, så...gör det nu ist...)


Mu.

Så jävla skön kväll! Vädermessigt (?) alltså, :) Fick värsta sommarkänslan när jag vandrade längs vägen mellan stadsön och kyrkbyn, för det kändes typ som en kall sommarnatt. Sommaren är typ snart här och det gör mig väldigt glad!



Nåt som gör mig så sjukt jävla irriterad är dock att min data djävlas med mig! Den byter rader av sig själv så jag fortsätter skriva i en annan mening. åååhh, jag blir gaaalen.
Plus att jag inte får upp pappret runt min klubba. Fuck. Jag orkar faktiskt inte resa mig och hämta nåt vasst....

Kollar på Snabba Cash just nu, tror jag iaf. Just nu är det en tjej som spöar en kille som är minst dubblet så stor som henne. Pinsamt mannen, pinsamt.

Nu ska jag (datan cepar, jag dampar) roa mig med nåt annat!
Tjjjaarå!


Grattis Eveline :D


Idag fyller eveline år, så grattis till henne! <3


Fylld med godis sitter jag just nu i ellens soffa tillsammans med henne och tina :)
Vi var tidigare på bio med julia och såg The bounty hunter, den var typ inte så bra tyckte jag men det var trevligt ändåå!

Och imorn ska jag börja packa mina grejer för på tisdag morgon ska jag ta tåget mot Riksgränsen där jag ska vara tsm med ewe och hennes familj i några dagar. Grymt skoj ska det bli :D Så jag har laddat upp med filmer på datan eftersom tågresan typ kommer ta 6 timmar.......nog för att jag tycker om att åka tåg men det är roligare om man åker med nån, ewe är redan i kiruna ;p

nu ska jag gå och borsta mina tänder och sen bädda ner mig i ellens soffa :)
sov gott!

Bort med snön!



Nu har det fått sluta snöa på min blogg. Nu vill jag inte ha nå mer snö, Jag vill ha sommar!


Glad påsk! :)

Anlände nyss till pappa. Sitter och sippar på en superäcklig proteinshake.... Tänkte att jag skulle vara nyttig men att vara nyttig smakade fan. Undrar om jag inte har kvar lite godis i mitt påskägg...?

Iaf, julia har sovit hos mig inatt. Jag vaknade av att hon och katten står och stirrar på mig. Sen börjar hon klaga om hur katten förföljt henne under natten. Det är tydligen inte bara elins katt som är cepejobbig. Min är tydligen också det. Tur att man sover med öronproppar!
Vi drog oss sedan in mot stan, jag gick och tränade (45min spinning (y) ) och julia skyllde på att hon hade ont i fötterna och for till sin mormor ist.



Nu ska jag rida, och sen blir det påskmiddag med familjen!
Hoppas ni får en bra påskafton med massa godis! (tyvärr är mitt redan slut för jag "råkade" öppna mitt påskägg igår....)
Hejdå!


mmh, give me some of that!

Här har vi riktiga "To hot to live"s,.
Skulle typ kunna sitta och glo på dom hela dagarna! <3

lov <3


Kul att klockan är kvart över 7 på morgonen. Kul att jag vaknade av att min katt spydde i min säng (inte första gången det händer). Kul att jag inte kunde somna om igen efter att ha bytt säng. Kul. KUL!

Nu sitter katten i fönstret som om inget har hänt..........

Aja, det gör egentligen inte så mkt eftersom jag har lov nu <3 Kan ju sova ut imorn ist, eller dagen efter det, eller dagen efter det! Ahh, det gör mig så glad att tänka på det!

Kan väl också tilllägga att min skolveckan avslutades med 3timmar och 45minuters provtid i tre ämnen efter varandra med typ 5min mellan varje prov. Jag ville dö och min hjärna var mos efteråt!



Nu ska jag se OC :D
Hejdåå :)

RSS 2.0