Haha, Lilla Elin :'D

Nu ska jag berätta en historia om min lilla kompis Elin som jag har fått höra ikv:

När Elin var mindre ville hon alltid köpa marshmallows. Hon gillade igentligen inte själva marshmallowsen uton hon sög bara av sockret som var på utsidan av marshmallowsen. När hon ätit klart dom slängde hon ut dom genom bilrutan, när dom senare kommit fram och klev ut ur bilen såg dom att alla marshmallowsen hade fastnas på utsidan av bilen. :)

Detta tyckte jag var en ganska rolig historia, skrattade ganska länge åt den faktiskt :)

Var alltså hos Elin ikv tsm med Ewe som vanligt. Vi tänkte att vi skulle "fira" halloween med att se en skräckis, Så det fick bli Trick r' treat. Den var typ...ganska bra :) Sen satt vi och flummade ett bra tag, :D ahhaha.

Imorn är det dressyrträning som gäller, sen skulle vi in till stan med klara och moa på kvällen :D<3

Ha det braaa, Hejdå :)



 


Så det kan gå... ;o


Nu hade jag tänkt bjuda er på ett gott skratt :D



Började småfnissa lite för mig själv när jag såg den här bilden. Den är inte så vacker om jag får säga det själv.
Jag vet heller inte vad jag har på mig och varför jag har på mig det x)

...måste väl också tilllägga att detta var ett tag sen



TisdagsSvammel :)

Kom nyss hem från Elin, har helt seriöst ont i mina kinder för att jag har skrattat så mycket xD

 



Det var trevligt, Elin har ju vart i örebro. Men nu är hon hemma igen :D Vi tog reda på vilken dag vi fyllde 18 på, jag och elin fyllde 18 på en fredag vilket är ganska passande och bra men ewe, hon fyllde år på en tisdag! HAHAHHAHA! Vi mobbade henne ganska länge för det! Det var svinkul xD

Nu sitter jag mest och svamlar runt på msn, ska typ sova snart. Är ganska mosad i skallen :) Imorn blir det att åka på stan med ewe, elin och madde :) Är svinshoppingsugen så hoppas på en massa fina inköp (:



Aja, sov gott mina vänner och ovänner :D
Till mina vänner: Sov gott :D<3
Till mina ovänner: Hoppas ni inte sover gott :D<3


Hejdååå!



 


Bullbak i Bälige ;)


Vad gör man i Bälinge om det inte finns nåt att göra?
Svaret är: MAN BAKAR BULLAR :D


...Fast jag gillar egentligen inte bullar... :(


Tova (min ganska efterblivna syster) tyckte att jag skulle citera vårat lilla samtal på min blogg. Såhär lät det:

My: TOVA KOM OCH HJÄLP MIG NU! Åh, att man ska måsta göra allting själv. Och jag som inte ens ska äta dom här jävla bullarna!!
Tova: Varför ville du ens baka bullar då?
My: Jag kände bara att jag var sugen på lite bulldeg :D

Nu känner jag att det kanske var dumt av mig, Min mage känns ganska...jäst

Heheh, så det kan gå när man bor i bälinge ;dd

Nu ska jag ta ut bullisarna ur ugnen :)
HA DET BÄST! Hejdåå =)

hahah :'D <3



På halloween ska jag klä ut mig till tant och om någon frågar
 mig vad jag är utklädd till svarar jag: DIN MAMMA!

HAHHAHAHHAH, ojoj, det är helt sjukt hur otroligt rolig jag kan vara!!


Dooooon't bring flowers after I'm dead!! *sjunger ganska falskt..*

Hej alla glada och ikkeglada :D

Jag känner mig lite smått hyperaktiv, jag har inte fått flumma av mig tsm med Ellie som jag vanligtvis brukar göra när vi har skola..

Det är då skönt att slippa skolan det är ett som är säkert! Men jag slipper den typ ändå inte, har en massa skit som skickas in till lärarana innan lovet är slut. Lovet som enligt mig - och säkert många andra - är allt för kort!! 
Det är typ redan slut om man tänker efter så det slutar vi snabbt med :)

Helgen har vart bra, har hunnit umgås med Klara och Moa på lördagen, och Ewe på söndagen. :) Plus att Hille och Jullebulle kom förbi medans jag och ewe kollade på tidernas sämsta film, ;d
Den hette...Kommer inte ens ihåg, så dålig var den. Snälla lova mig att inte se den!!

Chiiaao :D



New Moon <3

Hejhopp :)

Engelska lektion till halv 10, så jag har ju gott om tid att skriva ett litet inlägg ;D

Nu har jag fixat mig 2 biljetter till new moon's midnattspremiär :D TACK till Julia som bokade 13 biljetter, jag fick då köpa av henne (köpte en till ewe också) :)<3 Så 19/11 klockan 21.00 blir det Twilight och 12.00 New Moon <3
Finns säkert ingen som inte har sett trailern än men här kommer den igen:

Dom har ju typ visat hela filmen redan, men aja.. ;d

LängtarlängtarLÄNGTAR! :'D<33

Träffade Klara Moa Elin Ewe och Joar på stan igår, mycket mysigt! Vi satt på fiket Kondis utanför shopping i kanske 2 timmar sen gick ewe, moa och joar hem och då förflyttade restan av oss till Dagoberts där vi åt lite mer. Hahah! Men jag hade inte dåligt samvete över allt ätande för jag och elin gick senare och tränade =)

Nu ska vi tydligen jobba med grammatik,. Kul.

Hejdå :)


Tråk :)


Söndag, vet inte riktigt om jag tycker det är bra eller dåligt. Det känns skönt att bara kunna ta det lugnt men samtidigt har man en hel skolvecka framför sig...med massor med plugg. Har prov i kemi på fredag så jag kommer måsta plugga som ett as. Fast man kan ju glädja sig åt att det är lov efter denna vecka :D SKÖNT och behövligt! Är ganska så less på skolan som tar upp all min lediga tid, kommer säkert inte slippa undan på lovet heller,.

Känns som att klockan är jättemycket, det kan bero på att jag klev upp klockan 7 för att jag var tvungen att ta ut hästarna imorse. Nu sitter jag och kollar lite halv på The Simpsons :) Bakade nyss kladdkaka för att stilla mitt sockersug men misslyckades. Vet inte hur man lyckas misslyckas med att baka en kladdkaka....men jag lyckades med mitt lyckade misslyckande, Hehhe nu blev det lite jobbigt att läsa alla misslyckande och lyckande,. HAHA...Jag har lite att göra som ni kanske märker + att det inte ens var kul.

Nu ska jag sluta. Blir förvånad om nån orkade läsa såhär långt. Och om nån gjorde det ber jag om ursäkt för att jag tråkade ut er men mitt meningslösa inlägg om ingenting :)

Hejdåå :D

Tim Testar (yy)

 

HAHAHA! Fan va skoj klipp, asgarvade mig igenom hela!!


Bonjour ;)

Börjar om en halvtimme :) Har sovmorgon idag med eftersom att bussarna från bälinge typ inte går alls var jag tvungen att ta den som gick 20 i nio, ;d Har sovit som en stock inatt, riktigt skönt vare! :D
Har en känsla av att detta kommer bli en seg dag...Är jättetrött ;o

Var på hockey igår med Julia, Lisa Frida och Erika! Är inte precis nåt stort hockeyfan men det gör väl inget? Jag hejade på för glatta livet ändå :D Skrattade ganska mycket åt hejaklacks ledaren, han var typ helt förkrossad över att vi inte skrek. Han såg för roligt ut x) Luleå vann med 3-1 mot...var det modo kanske??

Och igår var första gången som vi inte  hade nån läxa alls!! Jag blev riktigt förvånad faktiskt..
Natur har hjärntvättat oss riktigt ordentligt...Jag tycker att vi har lite läxa om vi har 2st! Det är illa, riktigt illa!


Måndag...igen.


Morgonen började inte bra. Vaknade och trodde det var helg fortfarande, men när klockan ringde förstod jag att jag hade fel. Det var ganska deprimerande.

Nu har jag engelska vilket också är deprimerande.

Detta blev ett ganska deprimerat inlägg, men så kan det gå när man är deprimerad.

Jag har pms också, så akta er!


Nu blir det lördagsmys, om det så är det sista jag gör! :D

Hejhej, :)
Kom nyss hem från pappa, har vart i stallet och ridit Elsa och Ceasar. :) Är så glad för
 att idag gick det verkligen superbra och det har inte gjort det på....hur länge som helst! :D:D
Tror att Elsa har vart lite trött efter tävling säsongen, men hon har fått vila några veckor så hon verkar ju som att hon börjar bli sig själv igen :)
Ikväll blir det att fara in till stan med ewe och elin och vara med Moa och Klara, tror vi skulle laga mat tsm. Hoppas vi ska köpa godis också, jag är svingodis sugen!!!
Ha det bra ikv :)
Pusshejs! :D

Torsdag, 8 oktober :)



Inte speciellt taggad inför matteprovet, eller skolfotot som vi ska ha idag.
Men jag hoppas på det bästa och försöker tänka possetivt :) 
Har köpt en Vitamin well's focus och hoppas på att den ska
hjälpa min hjärna på matteprovet (y) ;D

 


Plugg, plugg, plugg, Taco, plugg, plugg...

God morgon!

Det blåser ute idag. Och regnar. Ganska mycket faktiskt.

Vaknade vid fyra av att huset skakade, jag kunde inte somna om eftersom att det blåste så hårt att det dånade i hela rummet. Så jag hämtade mina hårtidningar och kollade runt efter nån fin hårfärg. Ska färga håret imorn och jag vet inte riktigt hur jag ska göra... Men det blir typ den vanliga mörkbruna med några slingor, mest troligt. :)

Har franska nu, känner mig väldigt stolt eftersom jag kunde en hel mening själv som ingen annan kunde! Men det är för att det ändå jag kan på franska är att beställa mackor och det är det vi jobbar med just nu, ;D (y)

Ikväll blir det att laga tacos med Ewe och Elin. :D *MUMS* Annars ska jag bara plugga, plugga, plugga hela kvällen eftersom vi har ett matteprov på dom 99 sidor vi har jobbat med hitills,. ;D

Önska mig lycka till :)
Pusssshejs :)

Måndag,

En helv normal kemilektion:

"Idag hade jag tänkt börja med att strippa för er." Säger våran
älgvän (och lärare) Janne i början av KemiLektionen.
Klassen skrattar lite smått,
"Nä ni hörde faktiskt rätt," säger han sedan och sliter av sig skjortan



Höst, (:

Då var helgen slut igen. Kom hem vid 4 idag. Jag var riktigt trött, säkert för att jag tagit en åksjuketablett, men kände mig ändå peppad till att fara och träna :) Så det blev Psi ikv med Elin och sen gymmet en snabbis :)

Det var riktigt skönt att vi for till Holmsjö i helgen,  vi har inte gjort mycket annat än att ta det lugnt vilket var härligt! Såklart blev det ju lite plugg, men det tog ändå inte så hemskt lång tid :)

Några bilder från helgen, (:







Mot Malåå ;D

Skönt med helg igen!
Drar snart iväg med pappa och tova mot Malå där vi ska tillbringa helgen. Det ska faktiskt bli skönt, det ända jag ska göra är att sova och äta godis vilket låter riktigt bra i mina öron ;D


Kommer tillbaka riktigt utvilad på söndag, ha det bra!
HejsSvejs :)

Inatt sov jag under bar himmel...eller kanske inte riktigt ;)

Hemma efter en ganska lyckad shoppingrunda. Känns som att jag bara tjatar på om shopping men förhoppnigsvis blir dethär det sista på ett tag :)

Idag var det ju typ nå special kväll i Shopping som man fick komma in på om man hade en VIP-biljett eller "guldbiljett" som vi kallade det, hehe. ;D Jag och Ewe for dit och vi hittade endel fynd, Jag hittade bl a en väldigt enkel tröja från Indiska och också en jätteskön grå halsduk. Dom hade ganska nyligt öppnat efter ombyggnad i butiken och dom hade fått in jättemycket fina grejer! :D

..sämst bild på halsduken, men den får duga :)

Känner mig ganska trött faktiskt. Jag tror att jag ska börja göra mig iordning och krypa ner i sägen med min bok.
Vet ni föresten att jag sov ute inatt, på våran balkong ;D Pappa och Krickan har typ flyttat ut dit och sover där varje natt, dom har tillochmed satt ut sängar... haha. Iaf så var Krickan borta så jag tog hennes säng. Hade typ tre täcken på mig och skinnmössan -som jag har när vi är och kör skoter i fjällen- på skallen :D (y)

Aja, PussochGodnatt :)<3

 

 


ProvProvProv..

Hejhej, :D
Ännu en jätteseriös svenskalektion där...ingen jobbar :D Ganska så tjill såhär på morgonkvisten!

Känner mig hungrig...och shoppingsugen! Var ju på stan igår, men jag kollade mest och provade inte så mycket eftersom jag inte skulle gå så länge. Men jag hittade en massa fina grejer som jag känner att jag vill pröva och köpa nu!! Men jag tror jag måste vänta tills imorn faktiskt. Detta är problemet med att gå skola i stan. Pengarna bara försvinner. ;o

Franskaprov senare idag. Känns som att vi har prov hela tiden. Vi har typ det också. ;o Nästa vecka är det matte, vi får väl se hur det går x) Måste typ köpa en kalender, hahah det känns så fult men det är typ svinbra om man tänker efter. Som i lördags, hade det varit bra om jag hade vetat att man skulle skicka in kluntarnauppgiften till Lasse. Fast lisa påminde mig så jag hann iaf ;D

Hejdåå =)


RSS 2.0