Lov

*My byter om*
Tova: MEN FAN MY, du har ju typ den perfekta ryggen!!!!!
My: Vadådå?
Tova: Men har du sett min rygg? Den är ju som ett minfält, man är inte säker någonstanns!

HAHA, skrattade typ i ett halvt decenium.
Är iaf i ammarnäs nu, ligger i sängen med tova och trycker i mig godis. MMh, jag ska på rikt inte röra mig ur fläcken på flera dagar. Ska bara ligga här och jäsa & äta. Massor

Gårdagskvällen spenderades iaf med säret, aka Elin. Vi kände för att avancera lite och lagade kyckling med pommes å beasås ist för standardmaten = tacos. Sen for vi iväg för att fira sara. Kort sammanfattning=kul kväll!



Over and out

less som fan

Hatar sånnahär dagar när man lixom är en dag före. Som i veckan, jag har varit en dag före sen i måndags och det är HEMSKT! Igår kändes som onsdag och idag känns som torsdag. Och om det hade varit torsdag hade det vart fredag imorn=lov men nej, nu är det både torsdag och fredag kvar tills jag är fri för en vecka....

Just nu ligger jag bara hemma och degar. Har klämmt i mig en massa scones å massor av tropical-juice (mmmh). Har hunnit se en film sen jag kom hem och nu ligger jag å halvkollar på OC som går på teve. Känner verkligen hur skönt det är att göra ingenting och hur jävla mycket jag behövde det.
Vaknade upp imorse och det kändes faktiskt som att det skulle bli en bra dag, men fan så fel jag hade. Det blev istället en såndär dag då man stör sig på ALLT. Åååååh fyfan va jag hatar sånna dagar

Nä nu ska jag sluta klaga.........iaf här på bloggen hehe.
Hejdåå hörreni!


less

Nu har jag på rikt pluggat i tre timmar. Min hjärna är som en fet skål med potatismos och jag ser typ formler för allmänna gaslagen och jämnviktsekvationer framför mig när jag blundar. Fyfan. Aja, får väl skylla mig själv när jag inte pluggade nåt i helgen.... och knappt nåt igår.........Vad fan hände med min motivation till att plugga (och att leva....)??
Tror nästan nån hackade den i små bitar, åt upp den, spydde ut den igen & sen kom en hundjävel och åt upp allt och sen hann den bli halft nersmält i magsäcken men sen kom ett monster och slet hunden i bitar och nu ligger min motivation där på marken tillsammans med alla utslitna hundinälvor.

NU känner iaf jag att jag är förtjänt en lång skööön natts sömn och sen en sovmorgon imorn!
Japp så får det bli, Godnatt!


Brist på rubriker

ÅÅÅH VA LYCKLIG JAG EE! Fick nyss veta att jag slutar tolv imorn, dock har jag feeeetaste provet i kemi innan och jag kan typ ingenting. Och jag vet att alla alltid säger att dom inte kan någonting även fast de har pluggat in hela jävla kemiboken..... men nu när jag säger att jag inte kan nånting så menar jag verkligen att jag inte kan ett piss!

Lov om några dar, har aldrig varit i så stort behov av lov som jag är just nu! Lovet ska invigas med taco, sen ska jag till Ammarnäs på lördagmorgon. Ska köra skoter och äta torkat renkött som en riktig Ammarnäsbo!


Nu måste jag plugga.........................
Hejdå


lite längre, lite snyggare

Sprang hem efter skolan idag för jag visste att mitt paket från Rapunzel hade kommit. Japp jag har beställt löshår som var lite dyrare än vad min ekonomi egentligen klarar av meeeen fyfan va värt det var!!! Även fast julia tvivlade på mig och trodde att jag skulle kaosa så fick jag in håret på typ..fem min kanske? Ja, är man naturbegåvad så är man!

Askonstigt bara att jag går omkring i nån annans hår....allt jag kan tänka på är att just nu går det omkring en liten skallig kines nån annan stanns i världen och gråter. Måste försöka få bort bilden från min näthinna...måste

Och Julia, jag har spelat in en video åt dig som du ville att jag skulle göra, hehe!

HEJDÅÅÅ!

söndag

Ja då var helgen över lika fort som den var kommen. Och vad har jag hunnit med att göra? Typ ingenting...
Helgen har varit heeelt pluggfri (biiiig chockker). Egentligen hade jag dock (skrev dick först hehe) behövt plugga röven av mig men har somsagt både datan och kemiboken i skolan. Bra planerat av mig dära,.

Annars då? Jo om man bortser från att det är måndag imorn igen så mår jag väl ganska bra! Ska snart slå mig ner framför teven och ta reda på vad BigBrother egentligen är och handlar om för jag har fan på rikt inte fattat....Jag gick in på deras hemsida för att kolla vilka deltagare som ska vara med & göra bort sig. Trodde att Kissies uglyassbrorsa skulle vara med men jag hittade han inte bland de utvalda....fan, jag hade vela se hur mycket fulare han var live än på bilderna :(

Nu ska jag ta och ringa elinb och prata skit om henne med henne!
Ha en bra söndagkväll, hejdååå


godmorgon

God morgon, sovit gott?

Jag vaknade ju då som vanligt tidigare än fan även fast jag gick och la mig senare än fan. Jag undrar vad som är feeelet egentligen??

Nu är det iaf helg och det är det som räknas,. sen att vi har typ tre redovisningar och ett prov innan nästa helg får mig att känna mig liite...stressad om jag ska vara helt ärlig. Jag vet dock inte ännu om jag kommer ha möjlighet att plugga på nåt av dessa ämnen för jag lämnade datan i skolan och jag tror även jag glömde kemiboken där...naturar-plus-poäng-till-mig.

Igårkväll spenderades iaf med klara och elin, vi käkade pizza på pastabacken (mmmums) och sen såg vi I rymden finns inga känslor. Älskade fan filmen, aaasbra!

Nu ska jag, hurtig som jag är, kriga mig ut i kylan mot bussen som ska ta mig mot inpuls och 45minuters spinning......taggad? JA!


Over and ouut

hemma idag

Hej alla glada, idag är första gången på läääänge som de kändes som att jag vaknade upp på rätt sida av....kudden?...sängen?...lakanet?
Kan bero på att jag har sovit ut (för första gången detta år, inte konstigt att jag har varit grinig) och att jag inte behövde släpa mig iväg till skolan idag (i kylan). Eller behövde och behövde. Det gjorde jag väl egentligen, men jag och elin bestämde oss för att ta sovmorgon.......hela dagen. Fick nyss reda på att julia också följt vårat exempel. Har inte hört nåt från skolan ännu men jag är ganska så säker på att hälften av resten av klassen (och skolan) också har gjort det

Nu ligger jag bara hemma i soffan och njuter av att titta ut genom fönstret och se hur riktigt jälva kallt det är (molekylerna står typ stilla ute idag) och veta att jag inte ska ens sticka ut lilltån genom dörren idag. Känslan går typ inte ens att beskriva <3


kallt

Engelskaplugg......a jag försöker men det går inte så bra.
Under engelskan har jag ist gjort en ny spotifylista, kollat bloggar, defrostat mina tår och min hjärna som frös sönder åt helvete under den mycket korta promenaden mellan busshållplatsen (vid örnen) och kungs (det är typ hundra meter men det är fan mer än 30 minusgrader ute idag=kallare än igår=fyfan va jag vill dö).
Jag undrar varför jag ens klev upp ur sängen imorse. Och jag undrar verkligen varför jag gick till skolan idag. Det sorgliga är att jag inte kommer kunna ta mig härifrån för jag kommer inte överleva prmenaden från skolan in till stan. Min jacka klarar bara av minus trettio och inge mer, det står det på den. Jag börjar bli orolig att jag inte kommer överleva denhär vintern om inte mina gener muteras om till pingvingener som klarar av minus 60 grader vilket faktiskt kan hända enligt min biologilärare
Frys inte ihjäl hörreni.
Hejdå

<3

Glad alla <3 dag förresten! :)

 


istid

Nu är jag fan less på att frysa. Vart jag än varit idag har det varit kallt åt helvete. Kallt ute, kallt i skolan, kallt på inpuls och kallt imonhus hemma. NU FÅR DET VARA NOG!

Kollade nyss vädret i hopp om att det skulle bli lite bättre dom kommande dagarna men nej, istiden är kommen helt enkelt. Det ska vara -30 varenda jävla dag denhär veckan. Kuuuuuuuuul


tova


"Jag gillar hur din kind dallrar när jag slår på den" sa min syrra just till mig....................okeeeej?


bilder

Bara för att jag har så tråkigt har jag tittat igenom och samlat ihop lite gamla bilder på mig. Jag har inte så mycket annat att säga än HAHA! Asså mer än 99% av alla bilder vill jag fan bara radera....men det kan ju vara....kul att ha och kolla på i framtiden..................

Det går (tyyyp) i tidsårdning från då till... nu

Feb. 10, 2011

Jag och julia var på stan idag på vårat 8437538475 timmars långa hål som sedan utvecklades till ett slutande......(alltså jag slutade.....gick hem från skolan.....ja ni fattar väl hoppas jag). Vi kom iaf fram till att vi undomar borde få mycket mer pengar i studiebidrag för vi har fan alltid slut pengar och att sommaren borde vara kommen typ IMORN...helst. Är det någon som håller med oss om detta? Typ alla? Ja men va bra, då säger vi så då: höjda bidrag och sommar imorn Ja bra hej!
Nä men på rikt, jag har sagt det förut och jag säger det igen: JAG VILL HA MER PENGAR SÅ JAG KAN SHOPPA ÅT HELVETE MYCKET! Jag har typ hittat minst hundra saker som bara måste flytta in i min garderob. MÅSTE.

Och med dom orden säger jag: Goodbye


uttråkad

HEEEEEEEEJ

Nä men hej. Hej? HEJ!
Jag är uttråkad till tusen. Vi har hål i typ hundra år tills klockan ett då vi ska ha tjejjouren med klassen. Jag har dock tyvär råkat boka en klipptid klockan 1 (ehhmmmmm nooot, men jag orkar verkligen inte gååååå så jag skiter i det).
Nu sitter jag alltså bara och väntar på att klockan ska bli tolv så jag kan gå och berätta till janne denna sorgliga nyhet att jag inte kan komma till tjejjouren idag.

Vi har typ The sims-lan i ett grupprum. Eller ja, alla förutom jag har det. Jag vågar inte ladda hem spelet med risk för att jag skulle bli beroende. åt helvete beroende. och inte göra nåt annat än att spela. det skulle inte hålla i längden så jag försöker stå emot och inte följa sims-trenden. men jag har en känsla av att jag inte kommer kunna hålla emot länge till faktiskt

Hejdååå hörrni

måndag

Hej bloggen! Känns som att det var ett tag sen men jag har haft fullt upp med både det ena och det andra.
Kan väl berätta lite om min helg som började ganska dåligt --> glömde min väska (som innehöll i princip allt jag håller kärt) på bussen (har ännu inte fått tillbaka den....men imorn då jääävlar) och detta gjorde ju inte precis min fredagkväll.... Men helgen slutade iaf bra. Nu är GOTLAND 2011 nämligen bokat (skriker wiiiiieee!!). Två veckor tsm med elinb ida ellen och sofia = FYFAN va kul och FYFAN va taggad! Sen har jag även bokat in en kort weekend i stockholm med elinr i slutet av mars NAJJS
Nu ska jag nog sova.. ja jag vet att klockan är nio och att jag lever ett tragiskt liv. MEN jag hoppades på att jag skulle kunna sova några (läs:jättemånga) timmar inatt så jag slipper somna framför rektorn igen när han besöker våra lektioner på mornarna,.
Gonatt!
Bild från gotland förra året, aaah fyfan va jag längtaaar tills vi far igen! 155 dagar kvaaaar

miljökunskap

Miljökunskap. Extremt onödig kurs. Vad gör jag ens här? Jag vet inte.

Sov hos elin igårkväll tsm med ellen (som förövrigt har pratat, gnytt och smackat i sömnen hela natten).

Tog bussen dit igårkväll iaf. Kliver på i stan. Märker efter ett tag att jag är halvvägs till björks.....klev alltså på den enda bussjäveln som inte går förbi skurholmen. Jag typ.............kill me, jag är vilse i luleå och jag har glömt mobilhelvetet hemma.

Känner mig förresten som ett jävla handikapp eftersom jag inte har haft min mobil på två dagar nu för jag glömde den hos mamma=jag kan inte ta kontakt med omvärlden=extremt störande.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting.
Hejdååå


sömnproblem?

Jag har på rikt bara sovit två timmar inatt. Saken var att jag gick och la mig i tid, typ halv 11. Låg och vände och vred på mig till klockan var nån gång efter 1 då jag äntligen lyckades somna.
Sen vaknade jag aspigg och trodde det var morgon. Klockan var tre. Jahapp.  Låg och vände på mig lite till, gick på toa. När jag legat vaken tills klockan var sex orkade jag inte ligga och skruva mig längre så då gav jag upp och bestämde mig för att det var lika bra att kliva upp. Egentligen hade jag tänkt sova till 8 eftersom jag har sovmorgon också. Kuuul.
Slutar halv fem idag också, känner riktigt hur fokusen kommer ligga på topp idag. Ska på begravning på morgonen också. Riktigt uppiggande

Nån gång under natten tog jag iaf fram datan och kollade runt på olika tatueringar. Är aaaas sugen på att göra nåt i nacken, baki örat eller på nåt finger. Men jag vette fan vad jag skulle tatuera in bara,.

 


RSS 2.0