Lördagsmys :)


Lördagsmys hos bullan med söta människor <3


Julafton :)<3


Julafton, det ända man gör egentligen är att äta,vänta,äta...äta,vänta.



I väntan på kalle anka:



Over and out!

Marry Xmas!

DOPPAREDAN!!! :D:D<3

Marry Xmas!



Dan före dopparedan



Lov imorn :)


Hejhopp i godispåsen!
Är lite sugen på godis faktiskt, men inte nog för att jag ska orka resa mig ur soffan och leta mig igenom skafferiet.

Imorn får vi lov!<3 Thank you Lord for that!
Kan verkligen säga att det är behövligt (undrar om det är ett ord?)Det är så sjukt skönt att inte behöva tänka på alla läxor som vi hade haft om det vart mitt i terminen!! Nu är det nästan tre långa veckor med inge plugg allssss!

Som julavslutning i skolan idag hade vi tårtbakartävling och kan ni gissa vilket lag om vann? JO, det var faktiskt VÅRAT LAG tro det eller ej ;)
Marrängbotten + en massa grädde + daim&marabou + mosade hallon = GOTT SOM FAN! :D


Imorn har jag alltså sovmorgon till halv 11 och får lov vid 12. Efter det blir det stan då jag ska handla lite kläder som jag ska ha på jul och nyår, ( har äntligen hittat vad jag vill ha på mig :D ) Sen fyller tova år så jag ska gratta henne på kvällen, hade nog tänkt mig att jag skulle hinna till stallet också. Hm. Pressat tidsschema.


Godnatt mina....praliner....?

so bored.


Ligger och äter äckligt godis samtidit som jag kollar på ett bajstråkigt program på teven ;o
Men det är ju söndag och då gör man sånt.

NU ÄR DET BARA 8 SKOLTIMMAR KVAR TILLS VI FÅR JULLOV! <3 (detta räknade jag nyss ut på fingrarna)
På måndag ska vi ha tårtbakartävling på kemilektionen och jag trodde först att vi skulle få vara riktiga kemister och framställa det med massa syror och skit men nej. Dom ska köpa tårtbottnar? Iaf så ska våran grupp göra en marrängtårta med en älg på för att smöra för janne.....han älskar ju somsagt älgar!

Snart ska jag släpa mig ut i kylan och ut i stallet, senare ikv ska jag och nåra andra och kolla på nån dansföreställning i kulturens hus, Klara, moa och ida ska dansa där :)

Nu ska jag roa mig med andra saker. Hejdå :)



Björkliden :)<3

Skrattar lika mycket varge gång jag ser denna bild! Så klockren!!

Fråm Björkliden när vi var där förra året när jag och ewe följde med elin och halva hennes släkt dit. Det var ett av 2009 roligaste minnen<3 Kommer alltid le åt låten "2drunk2drive", våran chipsbacke där jag halkade och landade på våran chipspåse som jag höll i den så den sprack och alla chips blev...mos helt enkelt. Alla after-ski drinkar, när elin satte sin isbit i halsen när vi spelade biljard och när vi åkte pulka på snowbordarna på kvällarna! Det var sjukt roligt!


Nu ska jag lägga mig, är grymt trött och mosad i hela skallen ;o
Sov så gott :)

Tråååk,

Seg engelskalektion, sitter och kollar runt på internet och försöker hitta nå fina kläder som man kan ha på sig på nyårsafton för hur länge jag än letar i min garderob kommer jag aldrig finna nåt passande som jag kan ha på mig...

Funderar på nån av dessa:



Det ända problemet är ju att det säkert kommer vara minus 30 grader så man måste välja sina kläder väl så man inte fryser sönder :o

Aja, nu ska jag spela Happy Island!
Hare!

Hejdå :)

Ge mig!

Skulle bli hemskt glad om detta helt plötsligt och mystiskt låg i min brevlåda <3





Nämen sedär!

Kolla det snöar, på min blogg :D
Snöar det inte ute då får det fan göra det på min blogg! (Y)

Kolla vad jag har vart duktig, jag har renoverat min blogg :)
Lite tråkigt med svartvit bakgrund igen men det såg så konstigt ut när jag hade typ sommarfärger i bakgrunden och sen så snöade det? Så när det slutar snöa får det bli lite färg i det hela igen ;)

Det var allt,
Over and OUT!

Tredje advent <3

It's something about christmas time, It's something
 about christmas time, Makes u wish it was christmas every day!

Skulle baka pepparkakor men jag fick inte...jag var tvungen att plocka upp mina kläder som var utströdda över hela huset...

Sitter iaf helt utmattad efter att ha varit på inpuls på bodypump. Det var det värsta jag gjort i hela mitt liv, jag ville bara störta ut genom rummet redan efter halva första låten hade gått. Vet inte om det var för att jag var trött idag, ville bara dö genom hela passet. Det kommer behövas mycket innan jag går på det igen!
Har haft Frida-träning idag och igår också :) Det gick braa och elsa var jätteduktig =)

Nu sitter jag och gungar till takten av julmusik, Slog in en julklapp nyss också<3 I'm so happy I kunde almost gråta :'D

Och imorn är det skola igen. Fast jag ser fram emot en (förhoppningsvis) lugn vecka. Jag menar även natur måste väl börja lugna ner sig nu? Det är ju förfan JUL snart, give us a break for heavens sake!!

Förra Julaftonen :)



Over and OUT!


Hejhå i . . . . lingonbusken!

Hej, här sitter jag och gör absolut ingenting. Har gjort ingenting ett bra tag nu. . . Jag vet som inte vad jag ska hitta på heller för plugga har jag ingen lust med,. Har ju prov imorn så jag borde väl egentligen. Men tror jag kan det mesta och jag orkar inge mer nu. Nu får det faktiskt vara nog! Man måste få göra annat än plugg nån gång mellan varven också :) Am i right or am i right?

Har väldigt tråkigt, och imorn har jag prov. . . Fast det har jag ju redan sagt. Hm, jag kan ju alltid klaga på det dåliga vädret för det är verkligen just det: DÅLIGT! Man får ju ingen julkänsla alls. Sånt får man tydligen sköta själv och det är just därför som jag ellen och elin bestämde oss för att dra ihop några och baka julgott imornkväll! So thats vad im doing imornnight.

Nu ska jag kila, detta blev (som så många andra av mina inlägg) ett väldigt....meningslöst inlägg men vafffafafan. Livet är meningslöst så varför ska mina inlägg vara meningsfulla är ju frågan? hhaha nejdå, inte är livet meningslöst inte, skoja ju bara lite mer er.

Nu ska jag sluta vara mig själv.

Hejdå mina (få) bloggläsare :D Älskar er för att ni orkar läsa den här skiten<3

Peppar, peppar ta i trä


Elin: Peppar, peppar strö i såret...bit i såret...spotta i såret...?
My: ta i trä, elin......




Söndag (:

Bakade nyss Hallongrottor, före det pluggade jag kemi....så, nu vet ni.


Andra advent nu då, Julafton närmar sig med stormsteg! 
Tror aldrig jag har gillat tiden före jul så mycket som jag gör iår. Undrar hur det kommer sig? Kanske för att jag önskar mig så gryyymt fina saker att om jag får nån av dom kommer jag dö av lycka! Men jag känner på mig att jag inte kommer få nåt av det... :( Då kommer jag dö av....lessenhet...? ;o

Försökte lägga in bilder på lite kläder som jag har önskat mig, med det gick inte.. Det är nog guds sätt att säga att jag inte kommer få dom julklapparna som jag vill ha. Jag kan lika gärna gå och dö nu.
Hejdå.





oh no, råkade trycka på nån knapp så allt ser jättekonstigt ut!


Go' Jul !

Här kommer ett litet klipp som jag hoppas kan hjälpa er att få lite julstämning i kroppen, det är ju trots allt snart jul! :)

Fattade inte hur jag skulle lägga in klippet så ni får trycka på länken ist ;D


http://elfyourself.jibjab.com/view/HRcNmfIRvCB1hPeO






Älska december<3

Idag är det 2 december, vilket betyder att det var den 1a igår :) Jag kan inte
fatta att det är december?! För någon dag sedan trodde jag att det var den 8e
 månaden men efter ett tag kom jag på att den 8e är ju fan augusti,. Tror jag är lite smått förvirrad faktiskt, igår trodde jag att jag var 15 när jag och larsson snackade om att ta skoterkortet. Jag typ: Men visst måste man ha fyllt 16 för att få göra testet ? Då är det ju ingen idé att jag gör det i vinter....
Larsson kollade väldigt konstigt på mig efter jag sagt det


Nog om det :) Eller nej, det jag tänkte säga om december innan jag svammlade bort allt var att jag ÄLSKAR allt som har med december att göra<3
Först alla mysiga julstakar och ljusen i alla träd och snön! <3 Älskar när man är ute och promenerar och det knarrar under fötterna när man går :) Och sen julen såklart, allt godis och alla julklappar! Gillar även att gå på stan under juletiden eftersom att det också är så mysig stämning på stan :') Ni kanske tycker att jag är konstig men jag gillar också att köpa julklappar
som jag vet att dom jag köper till kommer bli glad av :)
Och sen kommmer ju såklart NYÅR :D<3 Sen är det slut på det roliga och man måste vänta ett helt år tills nästa jul.. :(

Jag vet att jag tråkar ut er men jag ville få det ur mig :D Hoppas ni inte dog
av tristess bakom dataskärmarna :)

Nu har jag franska, hoppas jag överlever :D
Ha en bra dag, Hejdåå :)



RSS 2.0