Grattis!

GRATTIS TILL ELINB SOM FYLLER VUXEN IDAG! kärlek till dig syster <3 HAHA. Du är bäst!!


tummen upp

Kolla vad som snart kommer ligga i min brevlåda hehe <3 :

Najs som fan! Känner att det svider lite i börsen idag,.. har även köpt ett linne och ett par jeans (som förövrigt är så små att jag inte kan andas. men vad gör man inte för att vara snygg?).

Ja, det var väl allt jag ville säga egentligen!

peace


happy birthday

Hej allaaa gladaa! Sitter och tittar på bigbrother, dricker cola och äter chilinötter. Mmmh, hääärlig söndag! Ja om man bortser från att jag har läst om amorteringar, lån och bostadsrätter heeeeeeeela morgonen.......

Helgen har vart asbraaa, har ju fyllt 18 och säg ett tillfälle då inte det är najs! Fick en massa bra och fina presenter,  och massor med pengar. Så nu är jag en rich bitch och det gillas!
Allt firades med mina fina kompisar, riktigt bra kväll måste jag säga <3




onsdag

Har lite blandade känslor om den här dagen faktiskt. Den största delen var kul, medans den sista delen som nu ligger färskt i mitt minne var hemsk! Matte, och sen fysiiiiiik...........På den ville jag verkligen dö på. Sen skulle jag stanna i skolan och jobba vidare på min häst-rapport men jag orkade verkligen inte så jag tog bussen hem till bälinge. Lovely bälinge. Eller var det så vi tyckte om våran kära by? Njaaaa

Sitter och poppar elins spotifylista för att bli på lite bättre humör, taggar fredag då JAG FYLLER ÅR!! Se upp, för jag kommer att göra luleå osäkert mohha!





jobbig morgon

En av (de ganska många) negativa sakerna om att bo i bälinge är att man varje morgon måste kliva upp före fan och ta bussen som gå TIO ÖVER SJU!! Vilken vettig människa gör medvetet en sådan busstidtabell? Han eller hon måste vara ond iaf, ha ett tragiskt liv och försöker därför ta ut det på oss "lyckliga" genom att göra våra liv miserabla. För att stå och vänta på bussen klockan fem över sju på morgonen är fan helvetet.



peace

pizzasoppa

Nu har jag suttit i tre timmar och skrivit om hästar. Och nej, det är verkligen inte för att jag tycker att det är kul eller att det intresserar mig utan det är för att jag måste. Jävla janne som tvingar oss göra sån här skit. 

Sitter på kulturenshus, väntar på att klockan ska bli sex så jag kan gå och träna. Aerobic med elin, fettet ska spruta! HAHA, man måste ju tänka på beachen noll-11! Den är ju fan snart här, typ asvarmt idag ju! Kunde ju till och med ligga ute en stund efter jag ätit skolans goda lunch...pizzasoppa mmmmmums. Vad hände med att dom döpte den till pizzasoppa förresten? Och tacosoppa finns det ju också. Det är som att dom tar alla rätter som ungdomar gillar OCH GÖR DET TILL SOPPA?!!??!?!

Nu ska jag släpa mina trötta ben mot inpuls. Ha en go kväll. Jag ska till bälinge hehe.
Hejdååå!

Hurtbulle?

Efter att ha ätit allt för mycket igår bestämnde jag mig för att vara hurtig idag ist! Cyklade in till stan och mötte elin, lisa och julia. Vi gick och tog en fika på Waynes. Snackade skit osv. Sen cyklade jag hem!

Nu sitter jag och har lite små-ångest över allt jag måste göra. I skolväg alltså. Tänkte att jag skulle börja skriva på nån skitrapport om svergie nu så jag slipper göra det senare när jag har 83714873 andra saker som ska in. Så det ska jag göra nu! Sen blire gomiddag för att fylla på kalorierna jag förlorat hehe.



Over and out.

den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!

Hur ska man inleda ett inlägg när man inte skrivit ett på ca 3 månader?

"förlåt för verkligen SKITKASS uppdatering"

"Jag dog & återuppstod, nu är jag tillbaka"

"Här var det tystare än i graven.........men det ska det bli ändring på!!!!"

Ja, nåt i den stilen. Alla skulle ju passa in ganska bra iaf. För min uppdatering har verkligen varit skitkass, jag har i princip varit död pga allt jävla skolarbete --> inge vilja till att leva, och det har faktiskt varit tystare än det är i graven här........men jag hade två trogna läsare som klickat in på bloggen och det fick mig att bli lite tårögd och vilja skriva ett litet inlägg, bara för er <3

Orkar inte börja rabbla upp en massa saker som hänt under min ikke-bloggande tid. Berättar ist vad jag gjort ikväll:
Lagade taco med några sär som rymt från deras säranstalt, åt tills jag ville spy och sen sprang vi (bokstavligt talat) till stan och köpte milkshake och glass för att förstärka de starka sommarkänslorna jag har. NOOT känner inte av ens en enda liten gnutta av sommarkänsla.

Nu ska jag ta och tvätta mitt löshår. Japp, klockan halv 4a på natten!



Gooodnatt!

RSS 2.0