torsdag

Börjar dagen lite smått med en muntlig presentation om solceller och fortsätter med ännu en muntlig redovisning om könsbyten & reklam. Gillar blandningen där Ylva.

Torsdag idag då, känns som onsdag. Förvirrande.
Vi har iaf ingen idrott idag = vi slutar halv 2 ist för halv 4 = lycklig tjej! Måste dock hem typ dirrr och plugga en massa psykologi för jag har prov imorn. Vet inte riktigt på vad jag har prov på så jag pluggar lite på alltihop...hehe.

Seen ska jag vara hurtig eftersom jag åt brutalt mycket godis under lovet. Efter det är det i princip imorn = FREDAG!
Najs som fan för jag känner att jag behöver helg nu.



A, det var väl ungefär det jag kunde få ihop i detta inlägg, hejdåå!

Mars 7, 2011

Skolan igång igen efter lovet, halva terminen kvar nu då. Fyfan va jobbit, klarade halva dagen idag innan jag fick panik och gjorde ett desperat försök att fly. Svimmade halvvägs ut genom dörren......Japp, true story!

Annars då, ja efter att mina kära vänner tagit mig till vårdcentralen for jag hem och tyckte allmänt synd om mig själv medans mamma bakade scones åt mig. Efter det och nåt avsnitt av Solsidan kändes livet lite bättre och jag gick upp och fixade lite i mitt rum. Kolla så fint det blev:

Over and out!



Fredag

God morgon! (skulle publiceras imorse...)
5 plusgrader ute = Lycklig my! Funderar på om jag ska gå ner i pyjamasen och köpa lite frukost-godis på ica...är så sjuuukt jävla sockersugen så det är nästan plågsamt. Men jag vet inte. Nä, det kändes för jobbit.

Jag undrar vad dagen har att erbjuda idag då. Jag tror jag måste städa..........men det kändes ännu jobbigare än att gå ner till ica och då går jag hellre ner till ica så det blir säkert att jag gör det ändå & skiter i städningen för både och kändes alldeless för tungt...Aja, vi får väl se hur jag gör.


Nu ska jag se top model...eller nåt annat ikke proaktivt.
Och med det säger jag Hejdå!

vårkänslor

Är det vår ute nu eller är det vår ute nu?
Plusgrader, solen skiner, det droppar från taket & fåglarna sjunger. Jag känner då vårkänslorna komma krypande iaf! Jag hoppas bara att det håller sig såhär. Men hur stor är chansen för det, vi bor ju uppe i Norrland lixom och här har vi snö ända in i maj. Helvete, vaför bor jag i fel ende av landet?

Igår vart det iaf att promenera mellan bensbyn, sammanlagt en mil fram å tebaka (grymt stolt). Sen slocknade jag & Elin på bussen. Har typ aldrig vart så utslagen,.
Det var mysigt iaf, vi försökte tappert få upp en lite brasa på julias bakgård så vi kunde grilla korv men vi insåg ganska snabbt att gränsen för hur friluftsiga vi kunde vara på en dag drogs vid att promenera. Så vi gick in och stekte korv på spisen i stället!



Ikv blir det pizzabak och sen kanske att vi ska glida förbi nån fest på tuna & kolla läget (är dock inte så sugen...blir nog att jag smiter in lite diskret på coop konsum som ligger brevid och köper lite karra...hehhe).

Ha en bra...........torsdag? (dagaförvirrad, japp)
Hejdåå!

trött

Hemma nu, och fyfan va trött. Det var en myskväll med godis & I rymden finns inga känslor!

Imorn blir det promenad till Bensbyn för att överaska Julia (som tydligen kommit på hela grejen) och grilla korv där, plusgrader imorn också Naaajjs!

Nästa: Sängen <3



wierd

Fan varför ska teven alltid tjorva för mig, och varför ska den tjorva under dubbla avsnitt av favvoserien Scrubs på 6an? Det är väl min vanliga tur antar jag.

Sitter istället och funderar på vad fan som hände med domhär shortsen från Urban Outfitters?
Bältet sitter nere på låren, sen är det en väska påsydd på röven litesådär random och sist men inte minst så hänger det......ett hängsle?......en rem?.....ja, något ner till knäna.
Allt jag har att säga är att nån designer hade kaos i hjärnan när han tillvekade domhär shortsen!




Ammarnäs

Börjar långsamt känna mig som mig själv igen. Resultatet av en helg i Ammarnäs är: Fettigt och oborstat hår, svullen av all mat och sen luktar man inte så gott heller. Efter att jag vart i ammarnäs tror jag att de flesta skulle springa skrikandes därifrån om de mötte mig i en mörk gränd eller ännu värre....i en ljus....

Har jag iaf fräshat upp mig lite och ätit lite nyttig mat: Korv med bröd. Eller nyttig och nyttig...men i jämförelse med all skit jag ätit i stugan ses nog allt som nyttigt.

Nu har jag iaf uppdaterat mig med vad som hänt i omvärlden under de få dagarna som jag varit borta. Gjorde ett tappert försök men internet fungerade inte så bra (Läs: inte alls) i stugan så gav upp ganska fort. Ska snart ut på en promenad med tova i solen och sen blir det att fara och träffa elin ellen å alla ikv!



Ha en bra daaag,
Hejdå!

RSS 2.0