tisdag

FAN VA KALLT DET ÄR UTE!! Och inne också för den delen. Pappa är bortrest och ett fönster har varit halvöppet i typ tre dagar=inte så mycket värme kvar i huset... Nu sitter jag och väntar på min jävligt söliga mamma ska komma. Hon skulle ha hämtat mig för typ tre timmar sen. Nu sitter jag ist och FRYSER ihjääl eftersom hon aldrig kommer!!!!!!

Desikerade (disikerade, disakurade, di........äh,skitsamma) en fisk på biologin idag. En löja. Det var jättemysigt. Eller kanske inte så jättemysigt.
Janne (våran lärare som tycker sånt här är skitkul) sprang omkring och var helt exalterad över....ja, hela grejen lixom. Fyfan. Han petade och grävde i dessa stackars fiskar utan hanskar på sig. Ännu mer fyfan. Och sen julia då..........Jag tror det slog över lite för henne faktiskt. Hon satt och asgarvade genom hela lektionen. Vänta lite nu julia, vi skär och pekar I FISKAR!! DET FINNS INGET, (läs:INGEEEEET) ROLIGT MED DETTA!! Ja och efter det fick vi sluta, och tur var väl det. Jag var helt jävla slut.


Hejdå hörreniii


eh, jo.


"Granen är skuggtålig, gillar blåbär"
Ja, det är ungefär allt jag fått ur mig och skrivit ner i min rapportjävel. Tänkte att ni kanske ville veta det.


ont i magen :(

Stannat hemma från skolan idag, najs fast ändå inte eftersom jag mår illa som fan hela tiden....
Inte gjort mycket faktiskt, kollat teve, datan, ni vet det vanliga

Ikv ska jag till elin tror jag. Vi tänkte äta, plugga och chilla minus äta och plugga så kvar blir chilla hehe
NEEEEJ förresten jag har matteprov imorn FAN, skit i det jag nyss sa att jag skulle göra ikv......Jag kommer ist måsta sitta med näsan i matteboken hela dagen/kvällen/natten/morgonen. Japp.

Nu måste jag nog gå och duscha för mitt hår är så jävla smutsigt att även om jag hade rakat av det hade det suttit kvar....................vänta va?

Tjarrrråå.


barr

Hej igen bloggen. Jag vill dö, visste du det bloggen? Jag vill inte skriva nå mer om barr som sänker pH-värdet i en skog med barrträd i. I DONT CARE, hör du det bloggen?!?!?

Håller på att skriva min rapport som ni kanske fattar. Skrev två rader sen hamnade jag på facebook.. som alla andra gånger jag ska skriva... Hate everything.

Nu ska jag ist lägga upp tre favvoriter från idol som jag bara spelar om och om och om och om <3
fyyfaaaan va bra dom är, speciellt olle



over and out

VOLBEAT

Hej bloggeeeeen!

Har hoppat i myskläderna och försöker förbereda mig mentalt för en eftermiddag med endast biologiskriv. Kommer måsta sitte flera timmar.......fml!

Var ju i Pontushallen igår på Volbeats spelning där. Fick tag i en biljett (för orginalpriset) bokstavligt talat i sista sekunden. OCH FAN VA TUR för fyFFFAAAn va bra dom var! Och FYFAAAn va kul det vaaar! Aaaaaasnajs
Men det var helt sjukt hur varmt det var, jag har fan aldrig lökat så mycket i hela mitt liv. Och syret måste ha andats upp för det var så jävla kvavt. Har aldrig varit så törstig som jag var efteråt, fyfan!
Har dock inga bilder.......men jag har ett fett blåmärke över nyckelbenet....?



Har blivit sjuk också,. Kul. Jag blev typ nyss frisk ju

Aja, Hejdåå :)


skolfoto

Kommer hem och ser två brev till mig ligga på bordet. Vad nu, jag brukar aaaaldrig få post och nu har jag fått två?!


I det ena brevet låt en biljett till VOLBEAAAT (som ska spela imornkväll) som jag köpt och beställt från blocket.
I det andra brevet låg mina skolfoton. Jag förberedde mig på det värsta faktiskt, med tanke på att dagen vi tog bilderna såg jag ut som bajs eftersom det blåste (läs: STORMADE) ute och vi tog bilderna typ klockan 4=man är asrisig efter en hel dag i skolan. MEN jag såg fan helt okej ut, såg ut som mig själv för en gångs skull!

Ni skulle ha fått se en bild på hela klassen också om jag bara hade fått en bra men det lyckades jag inte med. Mobilen fuckade upp sig, tussan (katten) var typ i mitt ansikte, kortet bara böjde sig och ljuset från lampan bildade stora fläckar på kortet....så tyvär.


Nu ska jag kriga mig ner till stadsön (all snö som kom i förrgår har nu smält bort och allt är som en enda jävla isbana=inte bra om man har noll koll på sina ben) och beställa mig en pizzaaaa <3
Hajjrååå





BOREEED

Im soooo boreed! Och jag måste plugga. MEN JAG ORKAR INTE! Jag ska fan nita urban imorn. Kasta en miniräknare i huvve på han. Säga till alla att det var en olyckshändelse. Och sen behöver jag aldrig mer plugga matte och fysik i hela mitt liv!! FAN VA UNDERBART! Han skulle säkert hosta lite äckligt sådär som han alltid gör innan han stängde ögonen för gott! Mohahahahha. I feel so evil

Okej, nu fick jag nästan dåligt samvete för att jag skrev sådär..................................nu gick det över igen



Over and Ouuut



meningslöst inlägg


Gled hem på årets första isfläck nyss! Ganska najs. Fast ändå inte.

Kvällen har bestått av plugg, plugg, piråg, plugg, PMSattack & plugg. Kul Jul. Ja det kommer faktiskt bli en kul Jul i år har jag och ElinBygdemo (nej lisa, jag tänker inte använda mig av dina jävla förkortningar) kommit fram till. Minns inte riktigt varför dock.

Och nu då? Jag tror ni vill att jag avslutar här för annars kommer ni somna av uttråkning. Så jag gör er en tjänst och säger: GoodBye!


Kall vinter? Verkar inte bättre

Hej alla nattugglor, Tänkte bara säga att jag hatar er! Själv är jag redo för sängen redan vid nio halv tio....brukar lägga mig då också för jag vet att jag om jag inte gör det kommer jag inte ens ha orken att lyfta på ögonlocken morgonen därpå. Så nu vet ni. Lite pinsamt kan jag väl erkänna att det är men sån är jag!

Hörde på nyheterna idag att vintern i år ska bli den kallaste på 1000år (och tyvär så är 1000år ingen överdrift denna gång).

För det första: Jag tror inte jag kan genomlida ännu en hel vinter på minus 30 grader.
För det andra: Hur kan det ens bli kallare än minus 30 grader?
För de tredje: Jag kommer dö om det blir kallare än minus 30 grader för min dunjacka klarar bara av -30.......det står det på den :(

Godnatt hörreni!

 

 

 



Likheten är skrämmande

Hej allihopa, jag kom nyss in från stallet och nu ska jag in till stan. Men jag behöver ju inte byta om, jag kan fara in i mina ridkläder och folk kommer viska när jag går förbi "Ååh, kolla vilken fashonistaaah!"

Till vänster: Ett par ridbyxor. Till höger: Ett par leggins från Vila
Den övre bilden: En ridsko. Den undre bilden: En sko från NilsonShoes.


Likheten är fan skrämmande.......



söndag

Gårkvällen:



Har bokstavligt talat slagit läger vid soffan. Har legat här sen 10, nu är klockan fyra. Har endast lyft på röven när jag hämtat mat. (Läs: onyttigheter).

Borde plugga. Orkar inte plugga.
Roar mig ist med annat som att ta en massa roliga bilder på mig själv, kolla teve, pilla navel, internet, prata skit med tova osvovov(=och så vidare och vidare och vidare).


Har ett ENORMT godissug också. Har funderat hela morgonen/dagen på om jag ska försöka ta mig ut genom dörren och ner till Ica (utan att blåsa bort för fan vare blåser ute!). Men det skulle betyda att jag måste kolla mig i spegeln (vilket jag inte riktigt våga göra ännu) och sen hade jag vart tvungen att göra nåt åt saken som stirrar tillbaka på mig. Yes, jag pratar om mitt hår. Saken. Håret. Japp.

Hejdå gott folk!

Bra dag, dålig dag


Började nyss, slutar snaart! Livet är underbart ibland ändå, Iaf sånnahär dagar!

Igår däremot var en hemsk jävla dag. Om ni inte bryr er, kan du sluta läsa här:
Slutade klockan 3 men var tvungen att vara kvar i 10341230 år för vi skulle ta våra skolfoton. Jag belv asSnygg, jag känner det på mig!! HAHA skoja, blir aldrig (läs: ALDRIG) snygg på skolfoton.. Efter det var jag på stan med elin och väntade på elins mamma ännu längre än jag väntade på skolfotot och jag ville bara dööö för jag var trött som fan. Krigar mig ändå iväg på ett träningspass efter maten på inpuls (spinning-core i en timme). FUCK VA JOBBIGT! Ville fan lägga mig ner i min svättpöl och dö ungefär en minut efter passet börjat. Fan. va. jobbit!

Aaaah, nu har jag fått avreagera mig lite. Känns bra!
Over and ooooout!




skolaaa

MAttteee, fysiik. Två plågsamma timmar innan jag slutar. Sen blir det ju inte bättre av att vi har bajsurban i båda ämnena. Kuuuul

Efter skolan ska jag ut och leta jobb! Har insett att det behövs. Vet inte vart dock.. Nåt café kanske, eller städa toan på nån risig mataffär? Kanske nåt sånt ja.


Har sovmorgon tills halv ett både imorn och på fredag för övrigt! aasnajjjs

hejdåstockholm, hejluleå

Tillbaka i skolan, av någon konstig anledning känns det som att det är hundra år sedan jag var här.. wierd.

Vaknade upp imorse och ville dö! Trodde det var pappas mobil som ringde och blev glad men sen insåg jag att det var mitt alarm och då gick jag och dränkte mig i toaletten. Höll på att missa bussen också, löpte som en älg FRAMFÖR bussen hela vägen ner för backen (det är fan en lång jääävla backe!!) så jag hann. Flåsade som en jävel så även dom längst bak måste ha hört mig.

Ja, så började min morgon. Kul. Och nu har jag miljökunskap och ska skriva om hur bajs påverkar jorden ist för konstgödsel som skadar den. Kul, Kul liv.

Kom hem från stockholm igår iaf (alltid lika deprimerande att komma hem när man vart ute och rest). Vi vandrade runt i gamla stan och åt godis och fikade fika. Köpte även två ASsnygga tröjor på weekday i sista sekund NAJS! Nu är pengarna verkligen slut


Kom nyss på att jag har orientering imorn på arcus, fml


fan va vi virraar

Kvällen, nej hela dagen har varit ett enda jävla virrande. Och middagen var ju bara kaos. Fan va vi skrattade! Citaten är hundratals


Dagen har varit bra, trotts detta (julia säger att hon får ont i magen för att vi är så dumma i huvudet).
Vi har iaf träffat erik&marcus som vi vandrade runt på stan med. Köpte inget annat än mat och godsaker (fan va jag har ätit idag....) men det kanske var bra att jag inte köpte nå mer kläder, har ändå handlat pretty muchhoo...

IMORN blirre att ta en promenad till gamla stan där vi ska besöka nå kyror....slott....kungaslott....? Aja, nåt sånt


Hajdå

vart tog pengarna vägen? :o



Hela kvällen har spenderats med att räkna hur mycket pengar vi har kvar. Kvällens vinnare är julia som lyckats göra sig av med över fyra tusen kronor..........

Vi har iaf virrat runt i huvudstaden idag=riktigt ömma fötter och tom börs... men det var asnajs ändå. (observera att "as" är mitt nya ord, sägs ungefär 245356gånger/dag.)

Imorn blir det att träffa lite gamla gotlandskamrater, kulkul!

Over and out


RSS 2.0