Hej Stockholm :)

Sitter nu på Kallax och tjillar med godis och musik :) Väntar på flyget som ska ta mig till stockholm där jag ska tillbringa helgen tsm med mamma och ronny :D Kan ni gissa vad jag ska göra då?Om ni tänker: Shoppppaaa som aldrig förr så har ni rätt! :D
Förhoppningsvis så hittar jag massor för jag behöver verkligen utöka min garderob som mest består av kläder jag aldrig längre använder.. Skulle också behöva nya skor för mina är ganska slitna nu, och ganska sönder.. :o

Aja, en sak som inte är sådär jätteskojj är att jag åker från det fina vädret, Det skulle tydligen vara typ 25 grader i luleå i helgen! Det är helt galet varmt om man jämför med vad vi är vana med! Det är säkert varmt och skönt i stockkholm också får vi ju hoppas, där är det typ redan sommar ju. x)

Ska nog gå och köpa nåt att dricka för allt godis ahr fått mig törstig, :p
HejsSvejs :)

Paramore - Decode :)

Hallloo :)

Längesen jag skrev nu... Jag har inte haft tid helt enkelt,. Det känns som att jag stressar för att hinna med allt, men med vad vet jag inte, Jag gör typ ingenting och ändå har jag inte tid med nåt ;oo

Aja, Det börjar iaf dra ihop sig mot sommarlov och det känns ganska så mkt skönt! :) Kan ni tänka er att om två helger så är högstadiet över? Och nästa tisdag är det bal, TrevligtTrevligt! Jag har köpt en klänning som jag mest troligt ska ha på mig och jag har ett par skor som jag ska ha också om jag inte hittar några finare :)

Och idag hade vi vårat seniskaproject som 9:orna har gjort under vårterminen, För er som inte vet vad det är, så är det så att alla nior varge år får komma på en teater som dom sedan visar upp för hela skolan. :)
Det blev faktiskt lyckat även fast jag verkligen inte trodde att det skulle bli det. ;)
Eftersom att vi inte hade slutet på teatern igår så trodde jag att det inte skulle bli av eftersom vi skulle visa den idag..Men vi fick jobba med den hela dagen idag och hann precis klart med allt. Dom flesta sa att dom tyckte den var bra så vi får ju hoppas på att dom tyckte det och inte bara sa så för att vara snälla ;D

Men nu ska jag lägga mig och mysa i soffan ett tag, Jag föreslog att jag och pappa skulle fara och köpa godis när han hade hämtat mig från skolen efter teatern i kväll men han hade glömt pengarna...Och jag har verkligen vart godissugen hela dagen, Det har vart plågsamt!! Men då kom jag på den braiga idén att jag kan baka scones som är nästa lika gott som godis<3 Nu ligger dom i köket och väntar på att bli uppätna så jag måste dra :)

Ha det bäst!
Pusshejs<3

20 Maj - Onsdag

Inatt hade vi övernattning på skolan med klassen, så jag är ganska mosad just nu...
Det var iaf skoj, Vi samlades på skolan vid 8 och lagade middag. Jag, Bella, Moa och Henke lagade typ grillspett som blev svingoooa :) Senare under natten gjorde vi lite andra grejjer som nån slags sexualkunskaps-lek kan man väl säga.. och vi såg även skräckfilm, Jag tror den hette Amusement eller nåt, Det var med nån clown och grejjer. Den var riktigt bra faktiskt och den var ganska läskig medans man kollade men inte så farligt efteråt.  Efter det hade vi kurragömma i korridorerna som var helt nersläckta, Det var däremot ganska läskigt! :)
Vi lekte även lite lekar i aulan, vi körde limbotävligt typ och "polsk julafton" eller nåt, Man skulle snurra på nån pinne i 30 varv och sen pringa och klappa på cecilias hand! Hahah, det var faktiskt riktigt roligt! :D

Men nu ska jag kila iväg till Elin, Hon har bett mig och ewe om hjälp med att färga hennes hår. Men jag vet inte om det var en sådär jättesmart idé av elin...

HejdÅ :)

tjjaa! (:


Sommar,sommar. Nu börjar man äntligen förstå att den är påväg! Träden har börjat grönska och blommorna har ploppat upp runt huskanterna ;) Och idag var det riktigt varmt, fast det var det igår också men jag tror ärligt talat att det var varmare idag :)
Jag har vart i skolan idag som vanligt :p Måndagar är somsagt lite sega men man har piggats upp av det sköna vädret, Plus att vi är lediga onsdag, torsdag och fredag vilket också får en på bättre tankar ;)

Ja, tillbaka till det fina vädret. :d
Vi hade idrott ute idag.. Vi skulle spela fotboll (jag är inte så bra... nej, jag är inte alls bra på fotboll. inte ens en gnutta bra) så vi sprang då runt i solskenet och svettades. Det var så varmt att jag hade lust att lägga mig och dö någonstanns..

Sen har jag vart på inpuls idag på mitt nya kort :) Jag och Ewe gick på PSI och nu ska jag gå ner och se på den absolut bästa film som finns! Jag har hyrt Twilight :'D<3  Åh, jag måste skynda mig ner!

Pusshejs (: <3

FredagsMys :)<333

Måste bara lite snabbt berätta om min välldigt mysiga fredag som då var igår. :)
Jag hade matteprov och engelska nationella (muntliga delen), det kändes jättebra på båda proven och jag kan äntligen slappna av nu när vi har haft den muntliga delen i engelska, Eftersom jag får hjärnsläpp varge gång jag öppnar munnen för att säga nåt på engelska har jag oroat mig enheldel för hur detta skulle sluta,. Men det gick bra och nästan varge gång jag inte fick fram mitt ord räddade ewe mig med att säga det :D <--- Detta var ju kanske inte sä jättemysigt men det var skönt att göra bort det :)

Vi slutatde halv 2 och jag och ewe for in till stan :) Det slutade med att jag köpte lite underkläder, och ett linne. Och eftersom jag har fyllt år så köpte ewe (plus att hon la ut pengar åt elin så jag fick presenterna av henne med)ett av linnena och en liten navelpiercing :D
Jätteglad, Jättenöjd! :)<3

Ja, och sen blev jag bjuden på middag på Waldorf också, vilket var mycket trevligt :) Vi hyrde och såg en jättebra film och åt godis!
När elin sen skulle kila iväg och ringa Adnan gick jag och ewe hem till Julius ist, där var också hille och simon :)
Vi satt och snackade skit ett bra tag och sen gick jag hem och la mig i min sköna nybäddade säng :D<3
MKt trevligt :)

Men nu ska annat göras ;) Hejdå!

Don't lie - Black eyed peas

Slapp musiklektionen idag, SKÖNT! säger jag. Jag blir typ nervös varge gång vi ska ha musik eftersom våran musiklärare hela tiden föreslår att jag ska sjunga i micken?! Jag sjunger bokstavligt talat som en kråka så det är nog skönast för alla om jag slipper görra det!

Jag har iaf håltimme nu och jag längtade hem till min sköna säng så jag blev mer än glad när jag hörde att vi inte skulle ha musik idag,  Så jag gick hem ist :D
Var jättetrött imorse.. funderade på att ligga kvar i sängen och aldrig mer stiga upp, men lyckades samla styrka tillslut och steg upp och åt min frukost som mamma dukat fram åt min, snäll som hon är :)

Och somsagt så fyllde jag år igår, :) Det var ju lika trevligt som alltid med presenter och tårta. Åt jättegod middag, och efter middagen var jag helt proppad i magen! Sen tryckte jag ner lite tårta och när det lagt sig lite åt jag massa godis. Jag tror min mage stog ut minst tre meter, det kändes som att den var nära att sprängas. Men gott var det :D Nu behöver jag inte äta på hela veckan..Minst.
Fick iaf lite smågrejer som Surroundhögtalare, En ny tävlingskavaj, underkläder, navelpiercing, nytt träningskort på inpuls och en Ipod Shuffle som jag kan ha när jag tränar :D
Mkt fina grejjer, är mkt nöjd :)

Nu ska jag kanske gå ner och lägga mig på gräsmattan i solen och vila lite..
Har matteprov senare så måste vila hjärnan lite (:

Ha det bäst!
Hejdåå =)



13 Maj, och det betyder bara en sak..


...jag fyller år idaaaag, Tihihi :D





Grattis till mig! :D:D




Taio Cruz - She's like a star

HejHej, :)
Kom nyss hem från skolan, Morgonen började med nationellt prov i biologi.. Det var inte det bästa sättet att påbörja dagen med. 2 och en halv timme tror jag vi satt och efteråt var jag helt galet trött i huvudet,. Bäst som jag och ewe är lyckades vi övertala våran NOlärare att vi skulle hoppa över våran lektion som var efter provet så vi hade hål i 2 timmar :) Vi gick hem och la oss och dog i en buske ett tag , men helt plötsligt hade ewe hur mkt energi som helst så då hoppade vi runt på studsmattan och åt godis ett bra tag :D<3

Och imorn fyller jag år, Jag kom typ på det imorse.. :o
Vilket betyder att jag måste önska mig saker.. Men problemet är att  jag inte har haft så många aningar om vad jag vill ha,.
Aja, jag och mamma ska iaf fara och titta på nå högtalare jag kan ha i mitt rum :) Just nu har jag bara datarns högtalare och dom......är inte så bra.


Hejdååå =)<333

10 Maj 2009

tjaaaa!
Har egentligen inget intressant att komma med idag, men jag skrev ändå...bara för att :)

Kan ju passa på att säga att vädret helt plötsligt blev helt fantastiskt fint! Och efter några dagar med regn och gråa måln känns det riktigt härligt att se solen igen. Den får en att komma på bättre tankar, Den får en att tänka på att sommaren är snart här!! :D<3
Och om bara några veckor är det sommarlov!! Och det börjar kännas..Vi börjar ha ganska mkt i skolan som ska vara klart samtidigt, Men då är det ju som det alltid är innan dom större loven ;p

Söndag vare ju idag.. Jag har inte gjort så mkt. :)
For på tävling imorse och kom hem vid lunch, sen har jag mest tagig det lugnt (: Det har ändå vart en trevlig dag även fast det är söndag (:
Jag har vart på IcaMaxi med ewe och elin också, jag vet inte hur länge det tog för att plocka ihop lite godis, ost och nå smördegsplattor som elin var tvungen att köpa för att annars hade hon vart tvungen att äta köttfärssås och spagetti ;)
Elin virrade runt i hundra år ( bokstavligt talat ) men hittade tillslut sin ost och smördeg :) Och så levde vi lyckliga i alla våra dagar, SLUT!

Nu ringde ewe och berättade att jag, madde och hon skulle promenera till Satoil, Är dom seriösa?  Hur ska jag orka, jag är lika mätt som en.....? Aja, Hejdå.

Onsdag, 6 maj

hejhej =)

Och så sitter man här igen, fast jag hade säkert inte gjort nåt vettigare om jag inte suttit här, Kollat på teve kan jag tänka mig att jag hade gjort.. Eller så hade jag vart och grävt i skafferiet efter nåt att äta, är nämligen hungrig nu igen. Jag vet inte vad problemet är? Jag är typ det hela tiden, även fast jag typ åt för nån timme sen. Det är konstigt och jag tycker att min kropp kan skärpa sig nu så att jag slipper känna magen kurra hela tiden!!

Idag har vart men mkt skön dag :) Har vart ledig från skolan och det kändes som om det behövdes även fast vi var lediga 3 dagar förra veckan ;p Men jag har vart riktigt förkyld så jag har vart extra trött pga den.
Varför har vi vart lediga just idag då, kan man ju fråga sig. :)
Jo, det är så att vi har nå knas som heter "Operation Dagsverket" då man ska jobba och käna mins 50 kronor. Jag vet inte riktigt vad det går till men aja,. Jag har iaf jobbat hemma och skurat några fönster, det tog inte länge så resten av dagen har jag mest tagit det lugnt, vart på stan och vart i stallet (:

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag orkar inte komma på nåt intressantare att skriva om just nu ;D
Ha det braa :)
Pusshejss!<3

JUSTE, jag fyller år om en vecka!! :D:D Jippiiii!

årets första myggbett,

Hejhej, :)
Känner mig helt mosad och knosad, jag har tävlat med elsa idag så det kan ju bero på det. Måste säga att det har gått riktigt bra idag! Bättre än förväntat faktiskt :) Det har nämligen inte alls gått bra att träna dom senaste veckorna men jag har fått mkt hjälp med ridningen i veckan av Kristina (pappas sambo) som är ridlärare typ (:

För dom som är intresserade red jag LB:1 och LA:1 och i första klassen kom jag 2:a av 19 anmälda! Jag fick typ en shock, men det var ju trevligt ;)
I LA:1 vet jag inte riktigt vilken plats jag kom på i slutendan för jag for hem innan allt var klart. Det var tre placerade och när jag kollade sist var jag fyra, så då var det ju ingen idé att stanna kvar =) Jag är jättenöööjd eftersom att det somsagt inte har gått sådär jättebra ett bra tag nu :)

Och när jag ändå håller på att snacka om hästar kan jag också tilllägga att lilla Ceasar fyllde år igår! :)<3
17 år blev han så det betyder att jag har haft han snart 7 år.. Det känns typ som om det var igår han backade ur transporten på våran gård.. :')<3

Soooommmarvääääder! :D:D<33
Både igår och idag har det vart kanonväder! Speciellt igår. Då kändes det  typ som att det var sommar!
Jag, ewe och elin var ute och promenerade utan jackor i linne och t-shirt och sa typ: Minns ni när vi sa "Tänk när man kan börja gå ute utan jackor, shit va häligt", Och nu helt plötsligt kan man det igen :D
Det är jättehärligt ju! :)<3

Måste väl också tilllägga att jagh har fått årets första myggbett, av en gigantiskt stor mygga :o Men jag slog ihäl den, hehe. Då är det iaf 1000 mindre myggor eftersom den annars hade lagt ägg typ ;D

Men måste sluta för mamma ska fixa nå på datorn.. :p
Ha det bäst :)
Pusshejs

RSS 2.0