Lov!

Om det hade var vanlig vecka hade jag mest troligt legat i min varma sköna säng och sovit just nu.. Men idag fick vi sportlov så varför skulle jag sova vid den här tiden?  Kanske borde jag göra det egentligen för  jag måste upp tidigt imorn även fast det är första dagen på sportlovet eftersom vi ska till stugan.. Aja, vad gör 1 dag av 10 lediga? Svar: ABSOLUT INGENTING! <3

Sportlovet inleddes med en massa bussåkande innan jag landade på Gammelstadspizzerian med elin. Resten av kvällen har jag och ewe tjillat på och nu försöker jag göra allt annat än resa mig upp för att packa ihop mina grejer jag ska ha med till stugan (som förövrigt ligger åt helvete långt borta).
Jag har faktiskt sorterat och fört över alla bilder jag haft på min mobil till min dator medan jag svammlat med elin på msn. Det tog ett bra tag ska ni veta. Varför jag gjorde detta var för att min mobil blitt sepe, så nu har jag tovas gamla skruttmobil som ärligt talat är ganska söt :)

Nu vet ni alltså detta och jag antar att det inte finns så mkt mer jag kan fördriva tiden med på datan...Med andra ord: Jag måste packa mina (ändå inte allt så många) grejer som ska med till stugan nu.
Ha det bra, Hejdå! :D






Slalomåk i Kåbdalis :)

Kom nyss hem från kåbdalis där jag, klara, julle, elias och moa trotsade kylan och spenderade våran friluftsdag :) Vi har ätit torra hamburgare, åkt- och fastnat i den nya sittliften och.... åkt slalom som gudar!



Nu blir det tevemys resten av kvällen :)




Så sjukt snygga <3


Om Gud hade älskat mig hade han gjort så att Conversebolaget skickade dessa underbara skor till severgie... <'3


Fettodag = Inte bra om man försöker vara nyttig..


Jag överlevde fettodagen igår, smakade bara liiiite på Idas semla. Jag var tvungen...Alla satt i en ring runt mig och smaskade på jättestora gräddiga semlor,. För att klara dagen var jag senare tvungen att köpa en Tacotallrik på Dagoberts!


Onsdag idag då. För mig är onsdag nästan helg (I know, I'am so wierd) men det är för att onsdagen och torsdagen oftast går väldigt fort och sen helt plötsligt är det fredag :D

OCH OM EN VECKA OCH EN DAG ÄR DET LOOV!
Längtar som ett as!! Jag är så jävla less på den här skiten (skolan)! Det enda jag gjort i flera veckor nu är att plugga. Plugga i skolan, plugga efter skolan... Vart försvann mitt liv?

Nu ska jag ha franska med den språkförvirrade Axel...Alex? Kommer aldrig komma ihåg..





Björkliden 2009



Björkliden 2009 med Ewe och Elin :)<3


The Midnight Beast - Feat. ST£FAN - Tik Tok Ke$ha Parody



haha, så jävla bäst!!

God Helg :)


Varför fortsätter jag äta godis även fast det känns som att jag kommer spy vilken minut som helst?

Sängen nästaa! Är hur trött som helst :o



Byebye!


Nu var det då dags att packa väskorna och fara iväg till stockholm!

Hemma igen på söndag :)



3 Februari 2010

Hej gott folk :)

Tog mig en paus i pluggandet, sitter nu och lyssnar på två helt underbara låtar som jag håller på att nöta sönder:





Snart bär det av mot Elin där det ska ätas tårta eftersom hon (som jag sagt förut) fyller 16 år idag :D<3
Men just nu får ewe duga som är påväg över :)

Och jag måste ju tilllägga att detdär med växthuseffekten och att det bara blir varmare och varmare inte riktigt kan stämma. Tror inte vi har haft en sånhär kall vinder på år och dar. Jag håller helt seriöst på att frysa sönder! Tror det var i förrgår som jag red lektion i -27grader (trodde aldrig jag skulle göra det men se på tusan) och jag hade helt seriöst snöbollar på mina ögonfransar!

Ha en skön kväll :D
Bye!




Grattis Gulle :D<3

Ja, det var ju dethär med att uppdatera....Och som ni märker händer det inte sååå ofta nuförtiden men det kan ha nåt att göra med att jag pluggar på lektionerna,. eller jag försöker iaf :)

Elin fyller år på onsdag och det firade vi i helgen med mat på "pastabacken", film och marängsviss :)

Och förresten så är det måndag idag.. jag har hela fem jobbiga dar med massor av kemi (och jag fattar absolut ingenting alls av det vi håller på med och vi har typ prov imorn?) kvar innan vi far till stockholm! Längtar<3


Hejdå allihopa :D

RSS 2.0