life is good


Hej mina kära läsare!
Kom just hem och har nu slagit mig ner framför teven med datan i knät. Life is good. It is helg. Life is great.
Efter en godisfri vecka har jag ikv frossat med en 43kr godispåse från hemmakväll! Nu vill jag spy.
Innan ni dömmer mig som en miss fatty borde jag väl säga att jag inte åt allt. Sparade endel tills imorn faktiskt. Det kommer vara så grymt härligt att vakna och komma ihåg att jag har en massa godis kvar!
Godis till frukost=soooo goood <3

Nu tror jag att jag ska sätta på ett avsnitt av Cougar town. Om jag inte nämt det (har typ minne som en senil gammal tant) så har jag börjat se på en sjukt bra serie på internet! Så grymt rolig!
Kan tyvärr inte lägga upp nån bild från den för jag vet inte hur man högerklickar på den här konstiga appledatorn... Kan ju alltid lägga upp en gammal bild för att göra inlägget mindre tråkigt. Yes, så får det bli!

Godnatt <3

plugg,plugg,plugg!

Tar en mkt snabb paus i pluggandet för att slänga in ett kort blogginlägg!
Pluggar historia....Not so fun. Men jag slipper iaf franskan HELA den här veckan och på tisdag nästa vecka!! Det är fyra hela lektioner som jag slipper gå på! Fyra hela timmar som jag slipper plåga mig igenom. Fyra hela timmar som känns som fyrahundra år!! Thank you God for loving me, <'3 Han måste fan göra det när han låter Alex åka bort till frankrike och inte hittar en vikarie som kan franska. Thank you God, Thank you!

Har iaf tryckt i mig en hel scones. Känns bra. Riktigt bra faktiskt.
Nåt som också känns bra är att jag, ewe och elin ska och bränna bort rejält med fett på bodysteppen ikv (fick låna elins mammas kort)! I will not die fat and alone after all, YEAH!

Nu kom tova hem. Hon tror att hon ska få äta resten av mina scones men det kan hon glömma!



Over and out!

 


I brist på annat:

Tillbaka i skolan,. Försöker tänka på att det endast är två veckor kvar till påsklovet och då känns det faktiskt lite bättre :)
Just nu har vi kemi, självstudier. Och idag hade vi tänkt vara duktiga och jobba....."jag ska bara" först ;)


Jag kommer typ inte på så mkt mer att skriva....Kände bara för att slänga in ett litet meningslöst inlägg :)
Kan visa en bild på två svinfina tröjor för att fylla ut inlägget:
Ewe har en likadan tröja som den på den första bilden. Fick låna den i helgen och det var typ det finaste jag någonsin haft på mig :') Men den kostade typ massor,..

Aja, Ha en bra dag!
Hejdå :)

GRATTIS JULIA! <3

Glömde ju att säga att Julia fyllde 17 igår! Ett år kvar till 18, kan inte riktigt fatta att det är så "kort" tid kvar,.
Jag fyller också snart, om typ två månader :D
Iaf så firades Jullan igår, it was fun! :)

Just nu ligger jag och väntar på att pappa ska köra mig till Kyrkbyn så jag inte är fast här hela kvällen men han håller på att köra traktor.....
Nu ska jag sluta innan jag tråkar ut er :)
Bye!

HELG :D

Finns det nåt bättre än helger, eller ännu bättre: Lov?
När man kan vara uppe hur länge som helst, sova hur länge som helst & göra allt utom att sitta i skolan hela dagen & försöka motstå tanken att hoppa ut genom fönstret?
Om 1 vecka och 4 dagar har vi lov igen. UNDERBART! Förhoppningsvis kommer det gå fort. Har prov i historia och i  franskan ska vi ha prov på kapitel vi inte ens jobbat med? Men jag är faktiskt inte förvånad, det är ju faktiskt Alex vi snackar om här.

Vad händer idag då?
Min plan är att plugga, rida & tjilla med ewe och elin :)

Aja, ha en bra dag :)
Hejdåå!



Trööött..



Jag och ewe sov hos ewe inatt, vi lagade mat tillsammans, drack cola, åt godis och jordnötsringar = jag känner mig fet som en gris idag...Och mitt inpulskort har gått ut så nu är det kört. I'm domed to be fat and to stay fat.
Iaf, det jag tänkte säga var att jag typ sovit en halv minut inatt eftersom elins katt har suttit på sängen och jamat (väldigt högt) hela natten. Dom få gångerna katten försvann snarkade ewe mig i örat.........

Just nu är jag i skolan. Svenska, historia, franska. Kan det bli värre? Jo säkert, men just nu känns det inte som det...

aja, ha en bra dag!
Hejdå :)



söndag, 14 mars


Mår piss... Men kvällen var iaf rolig! (y)


over and out!



Måndagar är deprimerande...


Jag har typ gått in i en deprimerad period...Mest troligt för att lovet är slut och skolan börjat.
Men på samma gång är jag typ glad för det börjar gå mot vår..men samtidigt deprimerad eftersom vintern snart är slut och det känns som att jag inte ens hann med att inse att det var vinter innan den var över...



RSS 2.0