Och vad ska man skriva här då..?


Hemma igen efter en trevlig resa till göteborg, har sovit, shoppat och ätit godis :)
Flygturerna var mindre trevliga, har inte vart flygrädd förut men har typ blivit det nu ;o

Köpte ett linne, en t-shirt, ett par jeans och en väska som jag velat ha jättelänge! Om jag har tid nån dag kanske jag lägger upp en bild :) 

Sen kan jag ju också berätta om min idiotiska lärare Lars som jag har beklagat mig på minst tusen gånger. Vi hade prov idag i engelska och vad gör han? Jo, han lämnar klassrummet för att hämta några papper under provet. Jag undrar vad han tänker med egentligen...? Men det var ju bra för mig, fick hjälp med några grejer jag annars ganska säkert hade fått fel på ;d Han har faktiskt gjort såhär när vi haft läxförhör också men det var inte riktigt samma sak för det var ju inte heller lika stort som ett prov

Annars ser jag fram emot en lugn måndag (som började väldigt stressigt). :)

Hejssvejs =)

Citizen Cope - Let The Drummer Kick

Jag har pisstråkigt, samtidigt har jag massor med energi och
det är ingen bra kombination när det gäller mig. Speciellt inte om man är själv,
jag brukar skutta omkring och flumma runt helt ensam och typ skratta åt migsjälv när jag gör nåt "roligt"..

Nu har jag iaf packat, pluggat och....Ja, det var allt, Där var det slut, over, Kapish?
Vet dock inte vad det där sista var men jag tror det är typ spanska?
Och jag måste ursäkta för alla stavfel som jag gör här i min lilla blogg. Jag är nämligen inte så bra på svenska (även om man kan tro det), men vad ska man göra när man har Larskalas (och nej lars och kalas rimmar inte som somliga tror) i svenska. Det enda man lär sig på hans lektioner är....är....nej jag kan inte komma på nåt.
Varför jag nämner detta är för att elinB sa att jag var ett sär idag, att jag skriver som ett sär, att jag särskriver. Ewe brukar också skratta åt mig...och julius. Ja varsågod, skratta på ni! Jag bryr mig inte, jag gråter mig bara till sömns varannan natt. Nej, där ljög jag. Varje natt. Så skratta på ni

Happ, vad ska man nu hitta på när jag nu roat mig med detta ett tag....? Jag kanske ska gå och raka mina håriga ben. Japp, där har vi nästa tidsfördriv. Ha det bra hörreni!








Hej mina kära läsare <3


Kollade just hur mkt pengar jag hade på kortet. Blev ganska besviken när jag insåg att jag fått barnbidraget och att saldot fortfarande var lågt. Mina pengar kommer typ vara slut efter 3 tröjor. Fan också, förhoppningsvis är mamma snäll och hjälper mig lite (a)
Men det känns så taskigt med tanke på dom resor (som mamma förhoppningsvis går med på utan bråk) jag hade tänkt mig att jag skulle göra under våren och sommaren :)
Först vill jag fara till björkliden med ewe och elin plus att vi vill fara till örebro (och ta en snabbtur till stockholm när vi nu ändå håller på) så snart som möjligt och bo hos adnan några dagar. Sen har jag elin julia ellen och lisa + några tjejer till tänkt oss att vi ska fara till Gotland i sommar :) Jag ska ju såklart betala ganska mkt själv men mamma måste lägga ut åt mig tills jag sommarjobbat.. Hm, men det kommer bli sjukt skoj bara jag får åka, känns inte som att mamma kommer vara särskilt positiv till det hela

Och nu sitter jag och försöker samla kraft för att jobba lite matte och fysik. Not fun. Men måste göra bort det så jag inte behöver göra det i helgen :)

Detta var ju inte så intressant och jag antar att ingen bryr sig om allt detta...
MEN jag kan alltid lägga in en SUPERFIN tröja som jag verkligen måste köpa från chicy.se!

Ha en bra kväll, Hejdå! (:







Onsdag 20 januari 14.47

Hej mina kära läsare, jag har ju inte vart så aktiv på senare tid. Men här kommer ett litet inlägg om ingenting:

Idag är det onsdag och här på kungsfågeln har det kryllat av nior idag, elin (rubin) den lilla skiten var en av dom och som vanligt så ville hon äta lunchbuffé på Exotic även fast hon åt där i måndags....Men vi gjorde iaf det och nu kommer jag vara mätt resten av året!
Just nu har jag veckans längsta lektion i svenska, den är en och en halv timme men känns som 7569år. Så för att fylla ut tiden roar jag elin lisa och bullan oss själva men att åka gratishiss och stjäla äpplen från Hälsanshus :)
På fredag klockan 4 kommer jag förövrigt sitta på ett plan till Göteborg där jag ska hälsa på mina kusiner och min morbror tillsammans med tova :) So fun! Och två helger efter det ska jag till stockholm på dop :D Kommer mina pengar vara slut om 2½ vecka? Svar: Ja.
Nu var det slut på det roliga, HejsSvejs i lingonskogen :)

10 januari 2010



Ibland är det bättre att hålla käft och verka dum än att öppna käften och bevisa det ;)



Sawmaraton från 21.30 - 8.30


Let the game begin.



Vi börjar med dagens bekännelse. Jag hade aldrig före igår sett någon av Saw-filmerna. Jag vet, det är en skam. Och när jag berättade detta till Klara bestämde hon sig för att ladda hem alla 6 Saw-filmerna så vi kunde se dom tillsammans i sträck :) Så igår ringe klara mig och bad mig & ewe ta med oss massa PK och många kilon med godis och möta henne och vincent hemma hos klara för Sawmaraton!! Vi började se den första vid halv 10 tiden och halv 8 hade vi sett alla 6 (somnade inte en enda gång, kan bero på att man låg på helspänn hela tiden).

Måste erkänna att dom var riktigt bra, gillade den första bäst av alla.
Det jag hatar mest av allt är ljudet av ben som går av och ben som sticker ut ur kroppen och gissa vad? Det var bara sånt HELA tiden i VARJE film!





Game..over.






Vi är störda, men jag antar att det ligger i släkten...

Nu ska ni få läsa några väldigt roliga konversationer från våran vistelse i Ammarnäs. Dom kanske inte är så roliga när man läser dom nu men det var riktigt kul när vi sa dom! :')

Pappa: Ni får passa er när ni kör skoter vid ån för det finns en vak där.
My: Om vi råkar köra där är det ju bara att vi gasar!
Tova: Jag tror vi hamnar i vattnet även om vi gasar...
My: Men det finns faktiskt folk som kört med skotrar på vatten, jag har hört det!
Pappa: Ja, det finns ju vattenskotrar my. Vi har en snöskoter...........

My: Tova, Kan du göra en sak i taget kanske??
Tova: Nej, jag är kvinna så jag måste göra allt samtidigt!

 

Pappa: My, äter du natcho-chipsen? Vi ska ju ha dom till tacosen. Du är ju hopplös...

My: Ja, jag vet. Jag fattar inte vart denhär hopplösa genen kommer ifrån....

Pappa: Ja, det måste vara från mamma för från mig kommer den då inte!

Tova (min lillasyser): DEN KANSKE KOMMER FRÅN MIG?! :D:D




Oturstrippen till Ammarnäs


Ligger just nu i stugan, det snöar som fan här! Skulle inte bli förvånad om vi blev insnöade och fast här inne föralltid för allt vi gör blir typ fel. Lyssna bara på det här:


Körde upp till stugan igår, bilresan tog ca 4 timmar. Vi kom fram och stugan var -17grader, med andra ord: Kallt som fan.
Jag och tova började köra upp våra grejer från bilen med skotern och det första vi gör är att välta den...kul. Men duktiga som jag och tova är lyckas vi (efter hundra år) få upp den. Sträckte ryggen på kuppen. Aja, väl uppe i stugan ska vi börja laga mat för att alla är utsvultna MEN då kommer pappa på att vi har glömt allt kött hemma...Så var det med den marinerade lördagsmiddagen.

Vi alla somnar trötta på kvällen och hoppas att morgondagen ska bli en bättre dag.

På morgonen bestämmer jag och tova att vi ska åka slalom så när vi klätt på oss far vi ned till liften. Väl där kommer vi på att vi har glömt hjälmarna och far upp igen. Väl tillbaka vid liften med hjälmarna på inser vi att vi glömt liftkorten i stugan så jag far upp igen, letar igenom hela stugan efter dom, kan knappt stå upprätt för att det gör så jävla ont i min rygg. Hittar bara mitt liftkort men orkar inte leta mer så jag far tillbaka till liften där jag får höra att jag inte ens behövde ha hämtat dom...GREAT!

Jag är faktiskt förvånad över att jag och tova lyckades åka utan att bryta alla ben i kroppen, det hade varit som blåbäret i...lingonpajen!

Nu ligger jag bara här i sängen för det finns inte så mkt annat jag kan göra, såfort jag rör på mig en liten,liten millimeter känns det som att någon hugger mig med en kniv i ryggen.

Nu vet ni alltså det. Det var allt för mig, Hejdå!





2010

Årets två första måltider var maxmat och nu pizza & godis, kan inte säga att jag påbörjade året särskillt nyttigt... Har jag otur kanske jag kommer se ut som killen på reklamen under detta inlägg i slutet av 2010,..

Idag eller imorn ska jag,pappa&tova fara en sväng till våran stuga i den ödsliga lilla byn Ammarnäs (enligt krickan så slutar vägen där.)
Men det ska faktiskt bli skönt för jag ska sova, sova,åka slalom om det går, köra lite skoter&sova :)

Vad kan jag annars berätta då? Jag kan inte komma på så mkt mer just nu så detta får faktiskt duga även fast det snöar ute!

Nu ska det spelas Happy Island på Fb, ser att elin ligger lite före mig...detta är inte acceptabelt.

Säger Gott nytt år en gång till, måste säga det så jag fattar att det faktiskt är ett nytt år nu!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!<3







GOTT NYTT 2010!

Hej alla glada och gott nytt år på er!
Kom nyss hem från stan, ewe ska sova här inatt :)
Det nya året invigdes tillsammans med Klara, Moa, Vincent, Skutt, Linnea, Ewe och Amanda :D
Tidiagre under dan har jag vart i skellefteå och grattat min farbror som fyllde 70 :)

Okänd tant: Hej jag heter (typ Britta?)
My: Hej, jag heter my. Jag är barn till pappa

Det var typ...allt :D
Nu ska jag duscha och sen sova så godnatt på er alla <3



Hejdå :)

RSS 2.0